İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DEPOSUNDA YANGIN

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DEPOSUNDA YANGIN

Fatih, Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait depoda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve ambulans sevk edildi. Ekiplerin yangın

İstanbul Kumkapı'da bulunan Emniyet'in deposunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri zaman zaman patlamaların da olduğu yangına müdahale etti.
Fatih, Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait içinde operasyonlarda ele geçirilen havai fişek, sahte alkol ve kimyasal maddelerin olduğu depoda saat 12.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Yangın kontrol altında
İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşının ardından yangın kontrol altına alındı.
Herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmayan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Depoda, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce ele geçirilen etil alkol, sahte içki ve çeşitli kimyasal maddelerin bulunduğu öğrenildi.
Fatih Kaymakamlığı'ndan açıklama
Fatih Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.00 sularında Kumkapı bölgemizde yer alan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait, içerisinde ele geçirilen etil alkol, sahte içki ve çeşitli kimyasal maddelerin bulunduğu deponun açık alan kısmında çıkan yangın itfaiye unsurlarınca kontrol altına alınarak söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma yoktur." denildi.