İSKENDERUN’DA TİCARET BORSASI SANDIK BAŞINDA 

İSKENDERUN’DA TİCARET BORSASI SANDIK BAŞINDA 

İskenderun Ticaret Borsası üyeleri yeni meclisi belirlemek üzere sandık başına gitti. Tek listeyle gidilen seçimlerde, önceki Meclis listede yapılan iki değişiklikle üyelerin oyuna sunuldu.

İskenderun Ticaret Borsası binasında yapılan seçimler için üyeler sabah saatlerinden itibaren oy kullanmaya geldi. İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İskenderun ticaret borsası olarak 5174 sayılı Türkiye Odalar Borsalar Birliği kanununun ilgili yönetmeklerince ekim ve kasım ayında yapılacak olan seçilerimiz başlamıştır.

Genel Sekreter Vayısoğlu İskenderun Ticaret Borsası olarak tek liste halinde sakin bir ortamda seçimlerin gerçekleştirildiğini belirterek “Meclis üyelerindeki iki değişiklikle önümüzdeki dönem İskenderun’da üyelerimiz hizmet vermek için şevk ve istekle arzu içerisinde çalışmak istiyoruz. İskenderun bizim için çok önemli.

İskenderun Ticaret Borsası sadece İskenderun’a değil Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Arsuz ve Belen çevresine hizmet etmekteyiz. Üyelerimize teşekkür ederiz, gösterdikleri güvene. Bizde İskenderun’a elimizden geleni yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.