ZAFERE DOĞRU EMİN ADIMLARLA …

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu davullarla karşılayan Denizciler Mahallesi sakinleri sloganlarla, zafer nidalar

İSKENDERUN 28.03.2019 20:53:53 0
ZAFERE DOĞRU EMİN ADIMLARLA …

Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitinge, Savaş ve Şahutoğlu’nun yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, CHP ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları, partililer katılım gösterdi.
Binlerce kişinin katılım gösterdiği adeta zafer kutlaması gibi geçen mitingde ilk olarak konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin; “Yoksulluk ve yoksunluğu yok etmek için buradayız. Devleti yeniden ‘Baba’ yapmak için, hiç kimseye muhtaç olmamak için, herkesi özgürleştirmek, eşit yurttaşlık için, adalet için geliyoruz. Yönetimde vicdanı tesis etmeye geliyoruz. Onların ayrıştırma politikalarına inat birbirimize sarılacağız. Birbirimize sarıldığımız gibi şehrimize sarılacağız. Şehrimize sarıldığımız gibi bir adımında adayımız Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na, ikinci adımında Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sarılacağız” diye konuştu. 
‘Bu şehrin Başkanı Yılmaz olacak’ sloganlarıyla konuşmasına başlayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Bu kalabalık, gözlerinizdeki bu ışıltı, bu coşku bize adeta 31 Mart zaferini müjdeliyor. Teşekkürler Denizciler. Desteğinizle zafere emin adımlarla yürüyoruz. Hepinizi 31 Mart gecesi Atatürk Anıt Alanında yapacağımız zafer kutlamalarına bugünden davet ediyorum” diye konuştu. 
Yaptıkları saha çalışmalarında memleketin ve insanlarımızın durumunu çok net gördüklerini ifade eden Şahutoğlu; “Birileri ısrarla bu seçimi siyasi mindere çekmeye çalışıyor. Bu seçimin İskenderunlulara, Hataylılara hak ettikleri hizmetleri getirmenin seçimi olduğunu unutturmaya çalışıyorlar. Uzun zamandır saha çalışmaları yapıyoruz. İnsanlarımızın mutsuzluğuna ve huzursuzluğuna birebir tanıklık etme şanssızlığını yaşadık. İnsanlarımız bu şehirde, bu ülkede mutsuz, gençlerimiz yarınlarından umutsuz. Bu yüzden bu seçim kampanyasını yürütürken İskenderun’da çalışmalarımızı başlattığımız ilk günden itibaren son derece etik, ahlaki ve ilkeli davranmaya özen gösterdik.

İlk günden itibaren şehir insanımızı ayrıştırmamaya, kutuplaştırmamaya özellikle de ötekileştirmemeye ciddi bir özen gösterdik. Çünkü biz Türkiye'ye ve dünyaya, medeniyetiyle, barışıyla kardeşliğiyle, hoşgörüsüyle model kent oluşturmuş bir şehrin evlatlarıyız. Her alanda olduğu gibi siyasi arenada da bu yönde bize yakışanı yapacağız dedik ve ilk günden itibaren de hiç bir adayla, hiçbir partiyle bel altı vuruşlar yapmadık, etik dışı davranmadık, 31 Mart gününe kadar da davranmamaya özen göstereceğiz. Çünkü bizim bu şehirde öncelikli olarak barışa, birliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. Bu şehirde huzurlu bir yaşama ihtiyacımız var. Bunu elbette ki sizlerle birlikte yapacağız. Biz her defasında şunu söylüyoruz; hiçbir makam, hiçbir mevki, hiçbir gelecek kaygısı bu şehrin barışından, birliğinden, beraberliğinden daha önemli olmadı bizim için bundan sonra da olmayacaktır. Biz birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu. 
‘Lütfü Savaş Efsane’ şarkısı eşliğinde konuşmasına başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Bir efsane şarkısı daha yazdırmak sizin elinizde” diyerek İskenderun Belediyesi için Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na destek istedi. 
Hatay’ın vizyonunu, dün olduğu gibi yarın da yükseltmek için canla başla çalışacaklarını kaydeden Başkan Savaş; “Biz, birlikte güzeliz. Biz, birileri gibi ayrım yaparak hizmet etmiyoruz, oy istemiyoruz. Yönü Ankara’ya dönük, Türk Bayrağının altında huzurla yaşayan, vatandaşlık görevini yerine getiren herkesin oyuna talibiz. Kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,72% 0,16
  • GRAM ALTIN

    3670,18% -1,04
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00

BAKANLAR VE AKP'Lİ YÖNETİCİLER ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ…

EKREM İMAMOĞLU ERDOĞAN’A SESLENDİ…

BAKAN FİDAN'DAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'E TEPKİ…

EDİZ HUN'DAN TUTUKLU GENÇLERE DESTEK

ÖZGÜR ÖZEL:İMAMOĞLU'NUN TUTUKLANMASI İÇİN OKYANUS ÖTESİNDEN İCAZET ALDILAR

ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

CHP'NİN MİTİNG TAKVİMİ BELLİ OLDU!

ÖZGÜR ÖZEL KÜRSÜDEN DUYURDU: BERKAY GEZGİN PM LİSTESİNE ALINDI

ARA TATİL SONA ERİYOR: DERS ZİLİ YARIN ÇALACAK

CHP 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI "İRADE MİLLETİNDİR" SLOGANIYLA TOPLANDI

ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİNDE İĞNEYLE KAZDIĞIMI ERDOĞAN KÜREKLE KAPATIYOR"

AVUKATLARDAN 'HUKUKA SAYGI' YÜRÜYÜŞÜ

ÖZEL'İN DAVET ETTİĞİ KILIÇDAROĞLU'NDAN KURULTAY KARARI

İMAMOĞLU ’SON ÇIRPINIŞLARI’ DEDİ, 86 MİLYONA SESLENDİ…

ZAFER PARTİSİ YÖNETİCİSİNDEN 'ERDOĞAN İTTİFAK TEKLİFİNDE BULUNDU' İDDİASI

NACİ GÖRÜR 'DEPREMİN ELİ KULAĞINDA' DİYEREK UYARDI…

EMNİYET'TEN 'GÖZALTINDAKİ KADINLARA ÇIPLAK ARAMA VE CİNSEL TACİZ' AÇIKLAMASI

TUNÇ SOYER 'KURULTAY' KARARINI AÇIKLADI: ADAY OLACAK MI?

EPDK DUYURDU: ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM!

SARAÇHANE EYLEMLERİNDE 299 KİŞİ HALEN TUTUKLU

AVUKATLAR 5 NİSAN’DA ANKARA’DA BULUŞUYOR

BTK 'MİLLİ GÜVENLİK' GEREKÇESİYLE SOSYAL MEDYAYI ENGELLEYEBİLECEK

DEVLET BAHÇELİ 66 GÜN SONRA GÖRÜNTÜLENDİ

ABD'Lİ SENATÖRDEN BOMBA İDDİA…

BAHÇELİ ANMA TÖRENİNE KATILAMADI

İMAMOĞLU: YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR…

TRUMP'IN VERGİ BOMBASINA ANKARA'DAN İLK TEPKİ

81 İLDE RAFLARDAN KALDIRILIYOR: SATIŞI YASAKLANDI

HATAY VE ADANA'DA DEPREM!

OYUNCU CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU DAHİL 11 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yükleniyor


İSKENDERUN'LU HEMŞİRE SEVCAN DEMİR SAKMAN ANTALYA'DA EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

SURİYE’DE SİVİLLER KATLEDİLİYOR, ALEVİ KATLİAMI YAŞANIYOR…

İSKENDERUN'DA FUHUŞ OPERASYONU

DÖNMEZ’DEN MECLİSTE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BİLGİLENDİRMESİ…

DÖNMEZ,İSKENDERUN’DA EVSİZLERE DUYARSIZ KALMADI

VERGİLERİN TECİL ve TAKSİTLENDİRİLMESİ ile TEMİNAT UYGULAMASI ve DEĞERLEMESİ

BAKAN KURUM'A 'FAHRİ HEMŞEHRİLİK' RED EDİLDİ!

  • Pazartesi 25.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 23.4 ° / 12.5 ° false
  • Çarşamba 22.4 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
8.Göztepe 27 10 9 8 10 38
9.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
10.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41