Tarih: 20.09.2019 16:18

Trafik Sorunu İçin Düğmeye Basıldı 

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Nevzat Güneş, göreve başlar başlamaz kentin trafik sorununu ve yoğunluğunu çözmek amacıyla şehir merkezinde incelemelerde bulundu. 
İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kesin ve Kemal Nadir Ünal, Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postahane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına, battı çıktı projesindeki revizyon ve kavşak çalışmaları hakkında Emniyet Müdürü Güneş’e bilgi verdi. Güneş, başta trafik sorunu olmak üzere kentin güvenlik, asayiş gibi sorunlarda ve konularda kurumlarla iş birliği yapacaklarını söyledi.

 
Yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bir süre merkez PTT önündeki trafik lambalarının yeri, HBB ile varılan mutabakat ile ileri bir noktaya taşınmıştı. Bu düzenleme hem trafiği rahatlattı, hem de ulaşımı kolaylaştırdı. Daha önce de bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için Pac Meydanına cep uygulaması yaptık. Belediye başkan yardımcılarımız da yapılan uygulamaları ve değişiklikleri yerinde inceliyorlar. Trafiği rahatlatmak adına çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —