Tarih: 03.04.2019 18:47

Suriyeli çifti bıçakladı!

Facebook Twitter Linked-in

Alınan bilgilere göre, Barbaros Mahallesi 137 sokak üzerinde Dostlar apartmanında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Suriyeli kadın H.M ve kocası R.M’nin evine akşam saatlerinde yine aynı apartmanda oturduğu öğrenilen Suriyeli genç girdi.

Evde yalnız bulunan Suriyeli kadın H.M çocuğunu emzirirken içeri giren Suriyeli genç kadını tehdit ederek bileziklerini ve yüzüğünü zorla aldı, kadını da bıçakla yaraladı. Bu arada kadının bağırmasını duyan eve yaklaşan R.M içeri girerken altınlarla kaçmak isteyen Suriyeli gençle karşılaştı. Bir süre boğuşan R.M’de bıçakla yaralandı.

Boğuşma seslerinin yükselmesi üzerine çevreden yetişenlerde Suriyeli genci kovalamaya başladı. Bu arada olay polise ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirildi.Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı kadın ve kocasını ilk müdahalelerinin ardından İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Suriyeli çiftin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğüne Bağlı asayiş ekipleri Sokakta ve bina çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde gözcülük yaptığı tahmin edilen bir kişi ile iki kişiyi yaralayıp altınlarla kaçan Suriyeliyi polis yakalayarak gözaltına aldığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —