Tarih: 20.12.2019 13:43

ŞIRINGA ÇİKOLATA DENETİMİ

Facebook Twitter Linked-in

Ankara'da 7 yaşındaki Mert'in gibi Diyarbakır’da da şırınga çikolatanın kapağı boğazına kaçan 7 yaşındaki Umut’un 9 günlük yaşam mücadelesi sonucu hayata tutunamayarak yaşama veda etmesine yol açan şırınga çikolatanın özellikler okul çevrelerindeki market tarzı satış noktalarına denetim gerçekleşti.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şırınga çikolata ile adlandırılan ürün ile ilgili İskenderun genelinde bakkallarda ve marketlerde satılıp satılmadığını tespit etmek amacıyla denetim gerçekleştirdi. Ekipler; temizlik, hijyen ve gıda ürünlerinin son kullanım tarihine yönelik kontrollerde de bulundu.


Zabıta ekiplerinin sıkı denetim uyguladığının altını çizen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'En değerli varlığımız olan çocuklarımızın hayatını tehdit eden, sağlığını bozan her türlü gıda ürününün satışına yönelik kontrol ve denetimler, Zabıta Müdürlüğümüz tarafından devam etmektedir. Başta her türlü gıda satışı yapılan işletmelerin sahiplerinden de gereken hassasiyeti ve duyarlılığı bekliyoruz.' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —