ŞEHİT BABASININ EVİNE HIRSIZ GİRDİ

ŞEHİT BABASININ EVİNE HIRSIZ GİRDİ

İskenderun’da futbol camiasının yakından tanıdığı, şehit babası masör Cuma Tan’ın evine giren hırsızlar, içeriden bin 200 lira para ile şehit oğlunun fotoğrafları, beratı ve diğer belgelerini çalıp kayıplara karıştığı bild

İskenderun’un Esentepe Mahallesi Şehit Hakan Tan Caddesi üzerinde ikamet eden şehit babası masör Cuma Tan’ın evindeki hırsızlık olayı gece saatlerinde yaşandı.
 
Gece maç dönüşü eve geldiğini belirten Şehit babası Cuma Tan “Uyudum sonra gece yarısı tekrar kalktım, bir şey yoktu. Sabaha karşı namaza kalktığımda telefonumu bulamadım. Sağa sola baktım birçok eşya karıştırıldığını fark ettim. Dişimin yapılması için ayırdığım bin 200 lira param yerinde yoktu, ayrıca şehit oğlumun fotoğrafı beratı ve belgelerini de alıp gitmiş hırsız” diye konuştu.


 
Evine giren hırsıza seslenen Şehit Babası Cuma Tan “Şehit oğlumun fotoğraf ve belgelerini getir evin bahçesine bırak, çaldığın para da sana kefen parası olsun” dedi.
 
Şehit oğlunun fotoğraf ve belgelerinin çalınması şokunu yaşayan Şehit babası Cuma Tan durumu hemen polise bildirdi, eve gelen polisler hırsızlık olayıyla ilgili bilgileri toplarken olay yeri inceleme ekipleri de evin tamamında gerekli çalışmaları yaptı.