Tarih: 27.03.2019 20:19

SEÇİMİ ZATEN KAZANACAĞIZ AMAÇ FARK ATMAK!

Facebook Twitter Linked-in

Denizcilerin ilk kurulmasında ve büyümesinin önünü açacak kooperatifi kendisinin kurduğunu ifade eden Mete Aslan, 'Her mahalleye yapacağımız hizmetler eşit şartlarda diğer mahallelerde de olacak. Denizciler mahallesi benim belediye başkanlığımda beldeydi. Şimdi bizim belediyeciliğimizle tanışacaksınız.

Biz bu seçimi kazandık diyoruz bunlar hala çekilecek diyorlar. 15-20 bin fark atmazsak yazık bize. Çekilecek, Camii yıkacak. Neler uyduruyorlar. Papaz zorda. Zorda olmasalar bu kadar dedikodu bu kadar iftira atarlar mı? Büyükşehir yetkisinde olan birçok alan var. Zaten bütçenin de bir kısmını Antakya alıyor. Ankara'dan gönderilen adaylarla birlikte İskenderun'u bitirme politikaları devreye girdi. Bu oyuna bir dur demek için İskenderun ittifakı bu dayatmalara bir ders verecek. Bir daha ki seçimlerde sizlere sormadan ne ittifak kurabilirler ne de böyle ısmarlama aday yollayamazlar.

Sizlerin bu coşkusu ve bana olan inancı bizleri 1 Nisan'da zafere taşıyacak. Hakkımda duyduğunuz hiç bir dedikoduya inanmayın. Son gün dahi size çekileceğimi söyleyenler olacak. Sakın inanmayın. Sandıklara sahip çıkın. Papaz zorda olduğu için her türlü oyuna başvurabilirler. Oyunuzu kullanırken de dikkatli olun. Sizlere oy pusulasını zarf içinde verirlerse kabine gitmeden orada zarfı açın ve oy pusulasına bakın boş mu diye. Önceden mühür vurulmuş bir oy pusulası ile kabinde karşılaşırsanız itirazınız geçerli olmaz. O yüzden kabine gitmeden pusulayı açın kontrol edin. Çekileceğimi uyduranlar buyursun kendileri çekilsin. Zaten Cumartesi günü yapacağımız büyük mitingde gördükleri manzara karşısında çekilebilirler.

Ben seçimi kazanacağıma inanıyorum. Ancak fark atarak kazanmak için de sizlerin bu davaya ve İskenderun ittifakına sarılmanız lazım. Ankara'ya ve Antakya'ya bir ders vereceğiz. Büyükşehir belediye başkanı kim olursa olsun gidip nazikçe sorunlarımızı anlatırız. Yapmazsa mücadelemizi de veririz. Büyükşehirin keyfini bekleyecek halimiz yok. 31 Mart günü sandığa gittiğinizde sizinle nasıl alay eder gibi dayatma ittifaklar ve dayatma adaylar yolladıklarını düşünün ve İskenderun'un geleceği için kıratın üstüne mührünüzü vurun' dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —