REKTÖR DEPCİ İSTE’DE ATAMALAR YAPTI
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci mevcut dekan ve müdürlüklerde görev yapanlarla devam ederken, boş olan kadrolara ise atamaları gerçekleştirdi.
Görevi önce vekaleten, daha sonra da asaleten atamayla devralan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Tek amacımız aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak, İSTE’yi geliştirip büyütmek” dedi.
Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, mevcut rektör yardımcıları ile göreve devam ederken, diğer rektör yardımcılığına Su Ürünleri ve Teknoloji fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meltem Eken’ni atadı.
Rektör Depci önceden kendisinin Müdürü olduğu Mühendislik ve Fen Bilimleri Müdürlüğüne, yardımcısı Doç. Dr. Ersin Bahçeci’yi, Ar-Ge ve Bilimsel çalışmalar konusunda Rektör danışmanlığı görevine de Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ödüllü öğretim üyesi Prof. Dr. M. Lütfü Yola’yı atadı.
Rektör Depci, İSTE’nin yapı işleri birimlerin işleyişi ile ilgili Rektör danışmanlığı görevine öğretim görevlisi Yüksek İnşaat Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir’i, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü görevine Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Mühendislik ve Temel Bilimler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu’nu getirdi. Doç. Dr. Kumruoğlu bugüne kadar sanayi üniversite işbirliği çerçevesinde 40’ın üzerinde proje hakemliği ve raportörlüğü görevinde bulundu.
Ayrıca TTO (Transfer Ofisi Koordinatörlüğü) Koordinatör yardımcılığı görevine de İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi Bölümü öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Eryüzlü atandı. İSTE İSTE-TÖMER (Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürlüğüne Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tanır görevlendirildi.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
İlgili Haberler

İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET
ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI
HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI
ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI
İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI
OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”
KÖRFEZ’DE GERİLİM TIRMANIYOR: 3 ÜLKE İRAN KAYNAKLI SALDIRILARA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE’NİN MALİ KARNESİ MASADA: ŞİMŞEK’TEN RİSK AÇIKLAMASI
AKBELEN’DE 5 BİN ZEYTİN AĞACI İÇİN SÖKÜM KARAR
İSTANBUL AÇIKLARINDA KRİTİK OLAY: PETROL TANKERİNE DRON VE İDA SALDIRISI
KALBİMİZ SANTRADA: TÜRKİYE-ROMANYA MAÇINDA İLK 11’LER BELLİ OLDU
CHP’DEN SAVAŞ EKONOMİSİNE KARŞI PAKET: DESTEKLER VE VERGİ DÜZENLEMELERİ
Yükleniyor
ÖZÇELİK-İŞ İLE MMK ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI
İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
- Cumartesi 18 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.5 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu



