Pegem’e 8 ödül…

Pegem’e 8 ödül…

İskenderun ve bölgesinde memur adaylarını KPSS’ye hazırlayan Pegem Akademi İskenderun, Antalya’da gerçekleştirilen çalıştayda, tüm ödülleri toplayarak bir başarıya daha imza attı

İskenderun ve bölgesinde memur adaylarını KPSS’ye hazırlayan Pegem Akademi İskenderun, Antalya’da gerçekleştirilen çalıştayda, tüm ödülleri toplayarak bir başarıya daha imza attı.Pegem Akademi Genel Merkezi, ülke genelinde bulunan tüm şube yöneticilerinin katılımıyla Antalya Kemer’de düzenlenen KPSS Çalıştayının sekizincisini gerçekleştirdi.

Çalıştayda, KPSS ile ilgili yeni düzenlemeler dile getirilirken, sınava hazırlıklarda başarılı olan şubelere de ödülleri verildi.  İskenderun Pegem Akademi rüzgârı esti.Düzenlenen çalıştaya, Pegem Akademi İskenderun’u, kurucu ortaklar Fatih Yalçın ve Burak Tan ile Kurum Müdürü Kemal Bereketoğlu temsil etti.Yapılan değerlendirmelerin ardından 2018 KPSS sonuçlarına göre ödüller verildi.

Buna göre, Pegem Akademi İskenderun, KPSS-B ve KPSS öğretmenlik başta olmak üzere 8 ayrı branşta 2 Türkiye 1.’si, 2 Türkiye 2.’si ve 4 Türkiye 3.’sü ile Türkiye genelinde rekor başarı elde ederek kente bu ödüllerin sevinciyle döndü.

Kurucu ortaklardan Fatih Yalçın ödüllerini, Genel Müdür Kerem Köker’in elinden aldı. Fatih Yalçın, iyi değil, en iyi olmak için var olmanın felsefesiyle yola çıktıklarını belirterek “Çıktığımız bu yolda yıllardır elde ettiğimiz başarılar bizleri gururlandırıyor.Böylesine anlamlı ödüller bizi daha çok motive ediyor, sorumluğumuzu daha da arttırıyor. Bu motivasyon ve gururlar, memur adaylarına yönelik çalışmalarımız daha bir titizlik ve hassasiyetle sürecektir” dedi.