ÖZEK’LE İLGİLİ HİÇ BİR ÇALIŞMADA YER ALMAYACAĞIZ

ÖZEK’LE İLGİLİ HİÇ BİR ÇALIŞMADA YER ALMAYACAĞIZ

İskenderun Kadın Platformu Zaruri açıklamamızdır;Bizler İskenderun Kadın Platformu olarak kurulduğumuz günden beri bir çok kadın ve çocuk davalarının takipçisi olduk olmaya devam edeceğiz. 

Kadına yönelik şiddet asla kabul görülemeyecek seviyeye gelmişken bu mücadelemize ket vurulmasına asla müsaade etmeyeceğimizi bildiriyoruz. Hepinizin yakından takip ettiği Berfin Özek davasında bizler ilk günden itibaren her türlü desteği vermiş bir çok kadın örgütleriyle birlikte dayanışma içerisinde olduk Berfin i asla yalnız bırakmayarak her koşulda yanında olup tedavisini olabilmesi hayallerini yaşayabilmesi için var gücümüzle çalışma yaptığımız kamuoyunca bilinmektedir.

Ancak gelinen süreçte Berfin’in kendi iradesiyle şikayetinden vazgeçtiğini bildirmesi üzerine bizler affetmesinin hukuki ve sağlık yönünden sonuçlarını kendisine bildirmemize rağmen kendisi bu iradesinde ısrar ettiği için bizlerde ‘’öldüren sevgi istemiyoruz’’ şiarımıza ters düştüğünden ilkelerimizden asla taviz vermeyerek, bu saaten sonra Berfin Özek le ilgili hiç bir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.
SAYGILARIMIZLA