MAHMUT ŞİRİN ADAY ADAYI

MAHMUT ŞİRİN ADAY ADAYI

CHP İskenderun eski gençlik kolları başkanı Mahmut Şirin, Hatay’dan, Milletvekilliği aday adaylığı için CHP Genel Merkezine başvurusunu yaptı.

HABEROLAY   Mahmut Şirin; Bizler CHP’ye gönül ve emek vermiş partililer olarak bu sürece müdahil olmak adına, partimize ve halkımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Bugün itibariyle de Milletvekilliği aday adaylığı için CHP Genel Merkezine başvuruda bulunduğumu belirtmek istiyorum.

Bu karanlık süreçte, Cumhuriyetimize, Atatürk’ümüze, laikliğimize, ilkelerimize, yaşam tarzımıza, giyimimize, sosyal hayatımıza, özel hayatımıza, aile hayatımıza ve hatta psikolojik anlamda her türlü baskıyı yapan şu anki mevcut iktidara karşı, çocuklarımızın, vatanımızın, şanlı bayrağımız ve şehitlerimiz için hep birlikte mücadele edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ilkelerine ve bize bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyete sahip çıkmak adına mücadeleye devam edeceğiz. Bu nedenle de halkıma ve ülkeme daha iyi hizmet verebilmek için Cumhuriyet Halk partisin ’den aday adaylığı başvurunu yaptım.