Tarih: 21.06.2018 11:15

KURSİYERLER EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Sergi açılışına  Kaymakam Abdulaziz  Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Eşi Yüksel Vurucu, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
2017-2018 Eğitim Öğretim yılında  genel kurslar alanında 71 kursta 1187 kursiyere, 73 mesleki kursta ise 1227 kursiyere olmak üzere toplamda 2414 kursiyere hizmet verildi.

 

 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akça;  “Bu yıl İş-Kur’la yapılan protokol çerçevesinde 9 ayrı yerde açılan kurslarda 182 kursiyerin katılım sağlandı, her geçen yıl daha fazlası diyerek tüm mahallelere ulaşmaya çalışıyoruz ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde yardım ve desteklerini esirgemeyen İlçe yöneticilerine, tüm personel ve kursiyerler adına ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi .
 
Belediye Başkanı Adnan Vurucu ;Kadınların artık daha erimli olabileceklerini ,bu kurslarla büyük özveri ile hazırlamış oldukları ürünlerden dolayı kursiyerlere ve öğretmenlere  emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Belen Kaymakam’ı Abdulaziz Aydın Halk Eğitim Binası ve Belen’de bir çok yatırımların yapılamasında emeği geçen Bakanlara,Bölge milletvekillerine ve Belediye Başkan’ı Adnan Vurucu’ya teşekkür etti sergide emeği geçen öğretmen, idareci ve kursiyerlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek onları tebrik etti.

Kaymakam Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve katılan diğer konuklar stantları gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Birbirinden güzel el emeği, göz nuru eserlerin sergilendiği sergide kursiyerler gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —