Kazazede gence elektrikli tekerlekli sandalye…

Kazazede gence elektrikli tekerlekli sandalye…

Kaymakam İskender Yönden İskenderun’da trafik kazasında yürüme yetisini kaybeden 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Baran Balcı’yı elektrikli tekerlekli sandalye ile sevindirdi.

Numune Mahallesinde ikamet eden ve yaklaşık 8 ay önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle yürüme yetisini kaybetmesi dolayısıyla tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ortaokul öğrencisi Baran Balcı’nın yaşamını kolaylaştırmak için kaymakamlık tarafından, elektrikli tekerlekli sandalye temin edildi.

Kaymakam İskender Yönden’in öncülüğünde, hayırsever iş insanı Murat Fer’in katkılarıyla temin edilen elektrikli tekerlekli sandalye, Baran Balcı’nın annesi Songül Balcı’ya teslim edildi.

Songül Balcı yardım çağrılarına kulak veren ve mağduriyetlerine duyarlılık gösteren Kaymakam İskender Yönden’e ve hayırsever iş insanı Murat Fer’e teşekkür ederek “Allah sizlerden razı olsun” dedi.İskenderun Kaymakamı Yönden, Balcı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Baran Balcı’nın sağlığına kavuşmasını canı gönülden niyaz ettiğini söyledi.