Kardeşliğimiz Kazanacak!

CHP’li Şahutoğlu, DP Adayı Aslan’ı Ziyaret Etti

İSKENDERUN 20.03.2019 16:27:38 0
Kardeşliğimiz Kazanacak!

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile birlikte Demokrat Parti Merkez Seçim Bürosuna nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İlçe Başkanı Bilal Karaosman tarafından kapıda samimi bir şekilde karşılanan Şahutoğlu ve CHP Heyeti, sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ev sahibi olarak kısa bir konuşma yapan DP Adayı Mete Aslan; “Hoş geldiniz. İskenderun’a hizmet etmek için yola çıktınız. Başarılar diliyorum. Tüm gayemiz ve mücadelemiz İskenderun için. Kazanan kim olursa olsun İskenderun’un menfaatleri doğrultusunda yapacağı hizmetlerin arkasında durmalıyız. Yılmaz kardeşim de sevdiğim saydığım bir dostumdur. Mesele ben kazanayım ya da o kazansın değil. Mesele İskenderun’a hizmet edilmesi ve bu şehrin huzuru. Bu doğrultuda yola çıktık. İnanıyorum sizin de tek amacınız daha güzel, daha modern bir İskenderun yaratmak. Ben bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsım partim ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Bu şehir bizim. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, huzurumuzun yok olmaması ve her şeyden önemlisi İskenderun’da yaşayan her kesimden insanların daha güzel bir kentte yaşaması için omuz omuza vermeliyiz. Kazanan kim olursa İskenderun’a hizmet anlamında atacağı her adımda diğer adayların da desteğini görmeli. Bu duygu ve düşüncelerle size ve ittifakınıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Samimiyetinden ve ilgisinden ötürü Mete Aslan’a teşekkür eden Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da bu birlikteliğin hiç bozulmamasını temenni ettiklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini ifade ederek; “Bu samimi ortamdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bir demokratik yarış içerisindeyiz ama bu demokratik yarışı hiç kuşkusuz ki biz ahlaki ve etik ölçülerde yürütmenin gayretindeyiz. Temel amacımız 31 Mart’ta kesinlikle kaybedenin değil kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını diliyoruz. Biz bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. 

Hiçbir makam, hiçbir koltuk, hiçbir gelecek kaygısı bizim birliğimizden, kardeşliğimizden, barışımızdan ve huzurumuzdan asla ve asla önemli değildir ve olmayacaktır da. Biz dostuz. Bu kampanyayı bu dostluk havasında devam ettireceğiz ve 31 Mart’tan sonra da bu şehirde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehri mutlu ve umutlu yarınlara taşıma adına birlikte güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz idealist insanlarız. Bu şehir için hizmet etmeye talibiz, kendimize bir ikbal peşinde değiliz. Bu yüzden bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Bu duygularla, bu seçimin hem şehrimize, hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birliğimizin, kardeşliğimizin de daim olmasını diliyorum. Sevgili Mete Aslan abime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

İSTANBUL'DA BİR ERKEK ÇOCUK, ARKADAŞINI DARP ETTİ; ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KIZILAY’I MERCEK ALTINA ALDI.

GÖZLER MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARINDA…

İDDİA: DEM PARTİ'DEN ERDOĞAN'A 13 TALEP

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E TAZMİNAT DAVASI: GEREKÇE ŞİŞLİ MİTİNGİNDEKİ KONUŞMA

İMAMOĞLU: RANTA VE MİLLET ALEYHİNE OLAN HER HUSUSA KARŞI DURDUĞUM İÇİN BUGÜN BURADAYIM

İBB SORUŞTURMASI KAPSAMINDA 24 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI

AKP'Lİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI TİRYAKİ İŞÇİLERİN ÇADIRINA SALDIRDI…

EKREM İMAMOĞLU "AKIN GÜRLEK" DAVASINDA SİLİVRİ'DE HAKİM KARŞISINA ÇIKTI: DAVA 16 HAZİRAN'A ERTELENDİ!

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

FENERBAHÇE, HİSSELERİNİN YÜZDE 4,8'İNİ YABANCI YATIRIMCIYA SATTI

ÖZGÜR ÖZEL: İBB'YE,CHP'YE, İSTANBUL BAROSU'NA KAYYUM ATANACAK BİLGİSİ GELMİŞTİ…

HBB MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI’NI YAPTI

BELEN’DE DÖNÜŞÜMLÜ SU DÖNEMİ SONA ERDİ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA…

BERKAY GEZGİN'İN DE ARALARINDA OLDUĞU 102 GENCE TAHLİYE!

13 YIL SONRA İLK TEMAS: ERDOĞAN, DEM PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN GÖZALTINA ALINDI!

ÇAYIRHAN MADEN OCAĞINDA PATLAMA!

AVRUPA PARLAMENTOSU'NDAN AB'YE EKREM İMAMOĞLU UYARISI!

ERDOĞAN'DAN YENİ ATAMALAR! YİĞİT BULUT, ORHAN GENCEBAY, HÜLYA KOÇYİĞİT, ALİ SAYDAM...

CHP'DEN KAYYUM ATANAN ŞİŞLİ'DE 'MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR' MİTİNGİ

DUDUOĞLU SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI.

MAHİR POLAT’A EV HAPSİ

AHMET ÖZER'İN KAYYUM DAVASINDA YENİ GELİŞME

'CHP KURULTAYININ İPTALİ İÇİN DİLEKÇE VERDİ' İDDİASINA YALANLAMA

ERDOĞAN "CUNTACILIĞI" CHP’YE YÜKLEDİ, DEM İLE YARIN GÖRÜŞECEĞİNİ DUYURDU

ÜNİVERSİTELİLER, TUTUKLU ARKADAŞLARI İÇİN 'GENÇLİK DAYANIŞMA SAHNESİ'NDE

CHP’Lİ MULLAOĞLU: HATAY’DA İMAMOĞLU İÇİN İMZA ATANLAR KONTEYNER KENTTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİ

MALTEPE HUZUREVİ'NDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI: 17 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yükleniyor


TÜRK POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA…

DÖNMEZ:İSKOOP ÖZELLİKLE KADIN İSTİHDAMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

İSKENDERUN'LU HEMŞİRE SEVCAN DEMİR SAKMAN ANTALYA'DA EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

SURİYE’DE SİVİLLER KATLEDİLİYOR, ALEVİ KATLİAMI YAŞANIYOR…

İSKENDERUN'DA FUHUŞ OPERASYONU

DÖNMEZ’DEN MECLİSTE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BİLGİLENDİRMESİ…

DÖNMEZ,İSKENDERUN’DA EVSİZLERE DUYARSIZ KALMADI

  • Cumartesi 16.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.4 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41