İTSO’da İskenderun’un Sorunları Konuşuldu
‘Müşterek Meslek Komite Toplantısı’ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da düzenlendi.
‘Müşterek Meslek Komite Toplantısı’ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da düzenlendi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Halil Şahin Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantının başkanlığını İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz yaptı. Toplantıya, İTSO yönetim kurulu, İskenderun Belediyesi başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, oda başkanları ve meslek grubu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’da bulunan sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlarının kendilerine iletilen sorun ve taleplerini Hatay Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik ve Ulaşım daire başkanlarına iletti. Levent ayrıca, toplantıyı düzenleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti. Levent, HADO projesinin bir an önce hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek, trafik sorununun da çözüme kavuşmasını ümit ettiklerini söyledi.

İTSO Başkanı Yılmaz’dan sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi İmar Şehircilik Daire Başkanı İhsan Çakar, Ruhsat Şube Müdürü Erkan Dedeoğlu, Ulaşım Daire Başkanı Muhammet İkbal Polat ve Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamdioğulları davetlilere sinevizyon eşliğinde bilgiler verdi.
EXPO 2021’in Hatay için önemine dikkat çeken HBB İmar Şehircilik Daire Başkanı İhsan Çakar, Antakya ve İskenderun olarak iki etapta çalışmaların devam ettiğini söyledi. İskenderun’daki proje alanının 90.000 metre kare olduğunu ve 65.000 metre karelik alanın peyzaj alanından oluşturulduğunu belirtti.

EXPO Projelendirme çalışmalarının Eylül ayı sonunda fuar alanında ilk kazmanın vurulacağı belirtildi.
Ulaşım Daire Başkanı Muhammet İkbal Polat da İskenderun’daki trafik problemleri ve battı-çıktı projesindeki hayata geçirilecek revizyonlar hakkında bilgi verdi.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
İlgili Haberler
SERKAN TOPAL GÖZALTINA ALINDI
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
121 YIL SONRA BİR İLK: AVRUPA’DA GÖKYÜZÜ KARARDI
ÇERÇEVE YASA ERDOĞAN’IN ONAYINA SUNULDU
80 MADENCİNİN GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN ANKARA’DA 15 GÜNLÜK YASAK
ÇERÇEVE YASA TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
Yükleniyor
YILLARCA KAPILARI KAPATANLAR ŞİMDİ BİRLİKTEN SÖZ EDİYOR
İSKENDERUN LİMANI'NDA İŞ KAZASI: 2 ÇOCUK BABASI İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
İSKENDERUN 11 ŞERİTLİ MODERN ŞEHİR GİRİŞİNE KAVUŞUYOR
İSKENDERUN YAYLALARINA 90 BİN METREKARELİK YOL YATIRIMI! KALEDİBİ VE AKÇAY'DA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
15 TEMMUZ PROGRAMI İSKENDERUN'DA ŞEHİTLİK ZİYARETİYLE BAŞLADI
İSKENDERUN’DA KORKUTAN YANGIN! BOYACILAR ÇARŞISI’NDA İŞ YERLERİ ZARAR GÖRDÜ
"İSKENDERUN 2. OSB YÖNETİM KURULU BİR ARAYA GELDİ: BÖLGESEL GELİŞİM VE ÇALIŞMALAR MASADA!"
- Pazar 33.8 ° / 22.3 ° Güneşli
- Pazartesi 32.1 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 32.6 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




