İskenderun’da Asayiş Operasyonları

İskenderun’da Asayiş Operasyonları

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce, 17 – 30 Eylül tarihleri arasında İskenderun’da halkın asayiş, güven ve huzuru için yaptığı operasyonlar kapsamında 24 olayda 38 kişinin yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı açık

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce, 17 – 30 Eylül tarihleri arasında İskenderun’da halkın asayiş, güven ve huzuru için yaptığı operasyonlar kapsamında 24 olayda 38 kişinin yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı açıklandı.  
Operasyonlar doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 1 bin 673 gr. esrar maddesi, 374 adet captagon hap, 12 gr. eroin maddesi, 7 gr. metamfetamin uyuşturucu maddesi, 4 adet ecstasy hap ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.


Trafik Denetleme ve Kontrol uygulamaları kapsamında, 5 bin 425 araç kontrol işlemine tabi tutulup, 1 bin 603 araca toplam 461 bin 531 TL trafik para cezası uygulandı, 35 araç trafikten men edildi. Asayiş Suçları kapsamında ise 9 ayrı suçtan aranan 1 şahıs, 3 ayrı suçtan aranan 1 şahıs, 9 ayrı suçtan aranan 1 şahıs olmak üzere toplam 38 şahıs yakalanmış olup, 3 adet tabanca,1 adet pompalı tüfek ve 6 adet fişek ele geçirildi.
Kolluk kuvvetlerimiz ve istihbarat birimlerimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca halkımızın asayiş, güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, suç ve suçlulara yönelik mücadele konusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kararlılık ve ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğimizden zerre-i miskal kadar şüpheniz olmasın.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler suç ve suçlulara yönelik mücadelenin titizlik  ve  özveri  ile  sürdürüleceğini belirtti.