İSKENDERUN HIZLA GELİŞİYOR

İSKENDERUN HIZLA GELİŞİYOR

İskenderun otogar işletmecileri dernek başkanı Züher Yazar “ Dünya kenti ve liman kenti olan şehrimiz en güzel yatırımları hak ediyor.

Kentimize yakışacak bir otogar yapımı için çalışmalarımız sürüyor. Otobüs terminalleri bir şehrin gelişmişliğini ve modernliğini ilk temsil eden bir yerdir” dedi. Başkan Yazar ayrıca karayolu taşımacılığına ilgi hiçbir zaman azalmadığını ifade ederek “Hava yolu taşımacılığında vatandaşlarımız fiyat konusunda aldatılmaktadır” dedi.

Dünya ticaret merkezi oluyoruz.

İskenderun her gün hızla gelişip büyüyerek dünya ulaşım merkezi haline geliyor diyen İskenderun otogar işletmecileri dernek başkanı Züher Yazar “Havayolu, karayolu, deniz yolu ve demir yolu olmak üzere İskenderun dünya ulaşım merkezi haline geldi. Buda yatırımların artması ve iş potansiyelinin çoğalmasıyla birlikte kent ekonomisi de yavaş yavaş canlanmaktadır. Bu gelişimle birlikte kentimize yatırımların en iyisi yapılmaya çalışılmaktadır. Bizlerde bir kentin giriş simgesi olan otobüs terminalini daha modern hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Yeni otogar yapımı için şu an iki yer tespiti yapıldı. İlki yeni sebze ve meyve halinin orası bir diğeri ise deniz alayının üst tarafında bulunan özel idareye bağlı yer. Bunla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Çalışmalar ve girişimler sonunda kentimize modern bir otobüs terminalini inşallah kazandıracağız” dedi. Başkan Yazar ayrıca karayolu taşımacılığına da değinerek “karayolu taşımacılığına ilgi hiçbir zaman azalmamıştır. Havayolu taşımacılında vatandaşlarımız ucuz fiyat konusunda aldatılıyor. Ucuz bilet almak için bir veya iki ay önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Aynı gün veya bir iki gün sonrasına uçak bileti almak istenildiğinde vatandaşlarımız yüksek fiyatlarla karşılaşıyorlar. Karayolu taşımacılığında ise böyle bir aldatmaca yoktur. Bundan dolayı vatandaşlarımız karayolu taşımacılığını tercih etmektedir. Akaryakıta her gün zam gelmesine rağmen karayolu taşımacılığında fiyatlarınız uzun zamandır hiç değişmedi. Amacımız her zaman için vatandaşımıza kaliteli ve ucuz hizmet etmektir” dedi.