Tarih: 30.08.2021 14:43

İSKENDERUN'DA ZAFER BAYRAMI 99. YIL DÖNÜMÜ…

Facebook Twitter Linked-in

30 ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü ülkenin her köşesinde coşkuyla kutlanıyor. Ulu önder Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık meydan muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe kazındı.

Zafer Bayramı kutlamaları İskenderun’da devlet erkanının yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği geniş katılımla gerçekleştirildi. Atatürk Anıt alanında düzenlenen törene, devlet kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı törende İskenderun Kaymakamlığı, Garnizon komutanlığı ve Belediye tarafından atanın manevi huzuruna sayı çelengi sunumu yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın eşliğinde göndere ay yıldızlı şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Atatürk Anıt alanındaki programın ardından Kaymakam İskender Yönden’in ev sahipliğinde açılışı bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek olan yeni Hükümet konağı (eski Adliye binası) bahçesinde tebrikat töreni yapıldı.  

Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Milletvekili Suzan Şahin, Kaymakam İskender Yönden, Garnizon Komutanı Alparslan Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, askeri erkan, emniyet, gaziler, siyasetçiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile halkın tebriklerini kabul etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —