İSKENDERUN BELEDİYESİNE TALİP

İSKENDERUN BELEDİYESİNE TALİP

AK Parti İskenderun belediye Başkan Aday adayı Nevzat Barak Parti ilçe teşkilatında adaylık açıklamasını yaptı. Barak,” Bu memleketi hak ettiği yere el birliği ile taşıyacağız” dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Binasında Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, yönetim kurulu üyeleri ve partililer bir araya geldi. Bilgili Aday adaylığı başvurusunda bulunan Nevzat Barak’a 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde başarılar diledi.

Çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun diyen Bilgili, ”Bizler teşkilat olarak bütün aday adayları arkadaşlarımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı etkinliklerimizi beraber yapacağız. Görev hangi arkadaşımıza verilirse onun yanında kenetleneceğiz.” dedi.

İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yapan Nevzat Barak, “Bu memleket hak ettiği yere gelmesi gerekir. Kıt kaynakların rasyonel kullanılmak suretiyle, toplumun her ferdi öncelikle ihtiyaçlarının karşılanması lazım. Benim siyaset anlayışımda asla ben merkezli siyaset yoktur. Ortak akıl vardır. Siyasal görüşü ne olursa olsun bu memleketin sorunlarının çözüm noktasında. İnsanların ihtiyaçlarını karşılama noktasında doğruluğu varsa, adaleti varsa, hukuka uygunsa bunun mutlak suretle karşılanması gerekir diye düşünüyorum. Benim siyaset anlayışımda itaat ve biat yoktur ekipçilik vardır. Ekibimle yola çıktığımda yolun sonuna gidinceye kadar asla adam satmam, asla ihanet etmem çünkü bunu yaşamış bir arkadaşınızım. Gerek siyasal düşüncemde gerekse değer yargılarımın en üstünde Türkiye Cumhuriyetinin bekası vardır. “dedi.