Hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir okul, 6 evden farklı zamanlarda hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli kaldığı eve yapılan operasyonla yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asaiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık yaptığını tespit ettikleri Abidin E'yi yakalamak için harekete geçerek çalışma başlattı. Şüphelinin Buluttepe Mahallesi'nde bir adreste saklandığını belirleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipler, yaptıkları operasyonla Abidin E'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada ise 2 adet imzalı açık ve bir adet 100 bin lira tutarlı imzalı senet, bir adet menşei belli olmayan sikke, 10'ar adet farklı marka cep telefonu ve kol saati, bir adet av tüfeği, birer adet televizyon, ses sistemi ile bilgisayar, 17 farklı ebat ve renklerde tespih, 4 parça motosiklet tescil plakası ve bir adet şase plakası, bir adet hard disk ele geçirildi.

Polis merkezine götürülen ve yapılan sorgulamanın ardından hazırlanan delil ile evraklarla birlikte şüpheli Abidin E. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği İskenderun adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.