HAYDİ SABAH SPORUNA 

HAYDİ SABAH SPORUNA 

İskenderun Belediyesi, sağlıklı ve zinde yaşam için spor kültürünü geliştirmek adına ücretsiz sabah sporu etkinlikleri düzenliyor.

İskenderun Belediyesi, sağlıklı ve zinde yaşam için spor kültürünü geliştirmek adına ücretsiz sabah sporu etkinlikleri düzenliyor. Hafta içi her sabah saat 07.00’de 3 nolu sosyal tesisin yanında spor hocası eşliğinde sabah sporu yapılacak.
İskenderunlulara sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan İskenderun Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Tosyalı, “Sağlıklı Bir Yaşam İçin 'Haydi Spora' diyoruz. Hafta içi her sabah saat 07.00’de 3 nolu sosyal tesisimizin yanında spor hocamızın eşliğinde yapılacak. Sabah sporu etkinliği ile vatandaşlarımız güne sporla başlayacak. İş hayatı ve sosyal yaşamda daha dinamik hissetmek, daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için ücretsiz olarak başlatılan sabah sporlarına tüm İskenderunlu hemşerilerimiz davet ediyorum” diye konuştu.