GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYAÇ VAR!

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programına katıldı. 

İSKENDERUN 12.03.2019 18:48:56 0
GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYAÇ VAR!

İskenderun Belediye Kültür Sarayında düzenlenen ve Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen programa eşi Cavide Şahutoğlu ile birlikte katılan Şahutoğlu; “12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 98. Yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy ve vatan şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.Kültür Sarayındaki programın ardından Noksel Çelik Boru Sanayi emekçileriyle bir araya gelen Şahutoğlu, daha güzel bir İskenderun’u yaratabilmek için onlardan destek istedi.

Noksel çalışanlarının ilgiyle dinlediği Şahutoğlu; “Sosyal Demokrat belediyeciliğini İskenderun Belediyesinde hakim kılacağız. Yeniden canlı bir İskenderun için İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin güç birliği yapması gerek. İki belediyeyi aynı çatı altında buluşturma yönünde irade göstereceğinize inanıyorum. İskenderun Belediyesi rantın talanın değil, sizlere hizmetin adresi olacak” şeklinde konuştu. Emekçilerle birlikte yemek de yiyen Şahutoğlu, samimi karşılamalarından ötürü Sedat Uysal’a ve fabrika çalışanlarına teşekkür etti.

Ardından Balıkçı Barınağına geçen Şahutoğlu, İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Habip Dalgıç ve balıkçılar tarafından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı.Deniz kenti olan İskenderun’u denizle buluşturmanın şart olduğunu vurgulayan Şahutoğlu; “Bu şehir kendi iç dünyasına kapanmış bir şehir, yabancıların gelip gittiği bir yer olmaktan çıktı. İskenderun gibi bir şehrin iç dinamikleriyle ayakta durması zor. İskenderun deniz kenti ama ne ürününden ne de denizinden istifade edemiyoruz. Bu yönde çok ciddi projelerimiz var. Belediyeyi kazandığımız zaman uzlaşma yöntemiyle, ortaklaşa projeler üreteceğiz hep birlikte. Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa hayata geçireceğimiz Marina bu şehrin çehresini değiştirecek bir proje olacak” dedi.

Balıkçı esnafının yer değişikliğine sıcak bakmadığını ifade eden Kooperatif Başkanı Habip Dalgıç’ın; “Kimsenin gücü bizi buradan çıkarmaya yetmeyecek” demesi üzerine Şahutoğlu da; “Marina projemiz için düşündüğümüz yer burası değil. Sizleri buradan çıkarmak gibi bir niyetimiz yok. Sizler için burada daha temiz, daha nezih bir ortam yaratacağız” dedi. İMEAK Deniz Ticaret Odasına da bir ziyaret gerçekleştiren Şahutoğlu, Oda Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette kentin tarihi ve kültür mirasının işlenmesi,Marina ve İskenderun’u denizle buluşturacak projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; Yeniden canlı bir İskenderun için İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin güç birliği yapması gerek. İki belediyeyi aynı çatı altında buluşturma yönünde irade göstereceğinize inanıyorum. İskenderun Belediyesi rantın talanın değil, sizlere hizmetin adresi olacak” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

ÖZGÜR ÖZEL MUSTAFA ELİTAŞ İLE YAPTIĞI SOHBETİ AKP'YE MANİDAR SÖZLER İLE AÇIKLADI

CBADAYOFİSİ → CBADAYOFİSİ1 → CBADAYOFİSİ11: SANSÜRE KARŞI DİRENİŞ!

6 ŞUBAT DAVASINDA ŞOK TESPİT: AFAD VE YEREL YÖNETİMLER “SORUMLU” İLAN EDİLDİ

ŞULE ÇET DAVASINDA TEPKİ ÇEKEN GELİŞME: BERK AKAND’IN TAHLİYE EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

ŞANLIURFA’DA İNŞAAT ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ ENKAZ ALTINDA CAN VERDİ

TATİL BİTTİ, MARATON BAŞLIYOR: OKULLARDA ZİL YARIN ÇALIYOR

ÇOCUK SAĞLIĞI TEHLİKEDE: TİCARET BAKANLIĞI İKİ MARKAYI KARA LİSTEYE ALDI!

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

Yükleniyor


İSKENDERUN SAHİL PROJESİ TAMAMLANDI: 29 EKİM’DE MURAT KURUM AÇACAK!

İSKENDERUN EKONOMİSİNE DEV KATKI: ATAKAŞ PORT LHM 550’Yİ DEVREYE ALDI

İSKENDERUN’DA KADINLAR BİRBİRİNE GİRDİ! POLİS AYIRMAKTA ZORLANDI

İSKENDERUN’A NEFES ALDIRACAK ORMAN PARKI AÇILIŞA HAZIR

“DENİZCİLİKTE GÜÇ BİRLİĞİ: İMEAK DTO’DAN İSTE’YE STRATEJİK ZİYARET”

İSKENDERUN’DA AŞIRI HIZ VE KONTROL KAYBI 4 AİLEYİ YIKTI

  • Pazar 17.3 ° / 8 ° false
  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7