Geleceğe Yön Veren Toplantı 

Geleceğe Yön Veren Toplantı 

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun'un geleceğine yön vermek üzere; "Gelecek Geldi" adı altında ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun'un geleceğine yön vermek üzere; 'Gelecek Geldi' adı altında ikinci toplantısını gerçekleştirdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda İskenderun’un  ve bölgenin geleceği ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve iş ve sanayi dünyasının önemli isimleri ile bir araya geldi. İskenderun’un genel anlamda sosyal-ekonomik ve kültürel sorunlarının görüşüldüğü toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. 


Kaymakam Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Tolga Depçi, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Yazıcılar Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gözükara, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kimyevi Maddeler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Limakport Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı ve Baştuğ Metalürji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ da yert aldı.