Tarih: 02.10.2019 15:42

FRENİ BOŞALAN TIR PANİK YARATTI

Facebook Twitter Linked-in

Alınan  bilgiye göre, olay gece saatlerinde Gübre yüklü alan TIR’ın sürücüsü İskenderun’dan Adana istikametine seyir halindeyken Denizciler’de bir benzinlik önünde durdu.  Gübre yüklü alan Tır içerisinde sürücüsü olmadan hareket ederek yaklaşık 50 metre ileride yoldan çıkarak, şarampole inerek kaza yaptı.

Olay anında  çevredeki bir vatandaş hareket halindeki TIR’ı cep telefonuyla kaydetti. Bazı vatandaşlar da, yine bu anlarda dikkat uyarılarıyla olası bir büyük kaza veya facianın önüne geçmeye çalıştı.

Olan bitenden habersiz sürücüsü ise benzinlikten döndüğünde yol kenarına bıraktığı TIR’ının yerinde olmadığını görünce Polisi aradı.  Polis kontrol noktasındaki memur, sürücünün sorduğu TIR’ın yaklaşık 50 metre aşağıda yoldan çıktığını ve aşağısı dere olan şarampolde yan yattığını bildirdi.

Olay yerine her ihtimale karşın 112 Acil sağlık ekipleri de sevk edildi ancak her hangi bir müdahaleye gerek duyulmadı. Çağrılan çekici aracılığıyla TIR yan yattığı yerden yapılan çalışma sonucu kurtarıldı.  


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —