Tarih: 05.05.2018 14:17

DAVUL ZURNAYLA AKŞENER’E İMZA VERDİLER

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun’daki İyi Partililer, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için ilçe seçim kuruluna giderek imza verdiler. İmza veren partililer ve vatandaşlar adliye önünde davul zurna eşliğinde halay çektiler.
İYİ Parti Kurucu Genel başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Aday olabilmek için en az 100 bin imza toplaması gereken Akşener, kampanyanın ilk gününden 100 bin imza barajını aştı. 


İYİ Parti İskenderun İlçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar, Akşener’e destek için İskenderun Adliye Sarayı’nda bulunan seçim kurulunda imza verdiler. İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, Meral Akşener için imza veren vatandaşlara teşekkürlerini iletti. 


100 bin barajını geçmelerine karşın hedeflerinin 500 bin imza olduğunu söyleyen Onfidan, “Halkın Meral Akşener’e teveccühünü iki gündür görüyoruz. Vatandaşlar akın akın imza vermeye geliyor.100 bin imza barajını ilk gün geçtik. Şu anki hedefimiz 500 bin imza toplamak. 9 Mayısa kadar hedefimiz olan 500 bin imzayı toplayıp yaratılan korku imparatorluğuna karşı en güzel mesajı vermiş olacağız. Mutluyuz ve gururluyuz. İskenderun halkı gereken ilgi ve alakayı gösteriyor ve demokrasiye sahip çıkıyor. Buraya gelip imza veren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. 
İmza verdikten sonra adliye çıkışında önünde davul zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar ve İYİ partililer renkli görüntüler oluşturdular.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —