ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ 

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen kongre sonrası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması düzenleyerek dostluk, kardeşlik ve bayram havasında ge?

Geçen hafta sonu İsa Taş Düğün Salonunda düzenlenen genel kurulda Yusuf Mansuroğlu ile Semir Çıtanak arasında geçen ilçe başkanlığı yarışında delegelerin oylarının çoğunu alan Mansuroğlu tekrar ilçe başkanı seçilmişti. CHP ilçe teşkilatı binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında partililere seslenen Mansuroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin birliği, beraberliği için geçen tatlı yarışta kaybedenin olmadığının altını çizerek, “Hepsi başımızın tacı. Ayrımız, gayrımız yok.” dedi.


 

“%50.1’İ YAKALAMAMIZ LAZIM”

Mansuroğlu açıklamasında, “Yıllarca besledikleri FETÖ’yü bahane ederek bizim belediye başkanlarımıza çamur atmaya çalışıyorlar. Eğer ki FETÖ’cü arıyorlarsa aynaya baksınlar. Burada Mustafa Kemal’in devrimcileri var, başka kimseyi göremezsiniz.

Bizim CHP olarak %50.1’i yakalamamız lazım. Biz de yeni yönetim olarak arkadaşlarımızla birlikte önümüze yeni bir hedef koyduk. Biran önce işe başlayıp emeğin yanında yer alırken sokaklarda, mahallelerde örgütlenmelerimizi ilmek ilmek dokuyacağız. Bunun sözünü veriyorum. O yüzden bu iki yıllık süreç çok ağır bir süreç olacak. Buraya çay, kahve içmeye gelmedik. Bu partiyi en az bir kat büyüteceğiz.” şeklinde konuştu.