Çırılçıplak protesto!

Çırılçıplak protesto!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sokağa çırılçıplak çıkan bir kişi, eşinin kendisini bir yakınıyla aldattığını iddia ederek "Ben Mecnun'um, Leyla'mı koklatmam" diye bağırdı.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir vatandaş, eşinin kendisini yakınıyla aldattığını iddia ederek çırılçıplak protesto gerçekleştirdi.Vatandaşların Çevredekilerin tepki gösterdiği çıplak protestocu vatandaşı polis güçlükle karakola götürdü.Olay Çay Mahallesi’nde sabah saat 11.00 sıralarında Şehit Pamir caddesi ile Namık Kemal Caddesi üzerinde yaşandı. Namık Kemal Caddesi üzerinde Çok Katlı Otoparkın zemininde elbiselerini çıkarıp, çırılçıplak kendini caddeye atan vatandaş, “Ben Mecnun’um, Leyla’mı koklatmam! Seni baba dostu bilirdim” diye haykırmaya başladı.

İddaya göre eşi tarafından aldatıldığı için  çıplak protesto gerçekleştiren vatandaşa ilk tepki çevredeki insanlardan geldi.  Çevredeki bazı vatandaşlar da çıplak adamın üzerini kapatmak için bir çarşaf getirdi.Olay yerine Motorize Yunus ekipleri, ardından da emniyet ekipleri gelerek yere yatırılan çıplak protestocu vatandaşı karakola götürdü.