Tarih: 13.06.2018 12:20

BULDAN YOLCUSUNUZ RECEP BEY

Facebook Twitter Linked-in

Biz Suriye politikasında ülkeyi yönetenleri uyardık diyen Eş Başkan Buldan, “AK Partiyi uyardık; Suriye meselesi onların iç meselesi oraya karışmayın dedik. Afrin’den sonra şimdide Mahmur ve Kandil’e operasyon yapmayı hedefliyorlar. Ancak Türkiye hakları, Türkiye toplumu ne Afrin’e onay verdi Ne Kerkük’e onay verdi.

Şimdi de Mahmur’a da Kandil’e de gitmenize onay vermiyor. Bu ülke savaşla yönetilecek bir ülke değil. Bu ülkenin barışa ihtiyacı var. Bu ülkenin adalete ihtiyacı var. Bu ülkenin demokrasiye ihtiyacı var” diye konuştu.


AK Partinin kaybedeceğinin farkında bitişlerinin farkında olduklarının da sözlerine ekleyen Eş başkan Buldan şunları söyledi: “Şimdi başka bir şey yapmaya çalışıyorlar. Selahattin Demirtaş’ı 6-8 Ekim olaylarından sorumlu tutmaya ve sorumlusu olduğunu ifade ediyorlar. Bu ülkenin cumhurbaşkanı Recep Bey var ya, Recep bey! Artık o tarihleri karıştıran, gittiği yerleri karıştıran, nerede olduğunu bilmeyen.

Buraya gelir Diyarbakır da olduğunu zanneder. Kayseri’ye gider Zonguldak’ta olduğunu zanneder. Çünkü kafası karıştı, biliyor ki gidici. Bunun sebebi ne biliyor musunuz? Her gece rüyasında Selahattin Demirtaş’ı görmesidir.

Bunun içindir bu karışıklık. Her gece rüyasına Edirne cezaevi giriyor. Her Gece Rüyasına Selahattin Demirtaş giriyor. Evet, sesleniyoruz buradan Recep beye siz o elli yüz kişinin ölümünden sorumlu gösterdiğiniz o Selahattin Demirtaş var ya Bu ülkenin barışın özgürlüğün, demokrasinin teminatıdır.

Attıkları iftiralar, attıkları yalanlar onları kurtaramayacak, Recep beyi kurtaramayacak Yolcusun Recep bey gidiyorsun. Abbas yolcu, Abbas yolcu”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —