İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

İSKENDERUN 4.10.2022 20:54:00 0
İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

Düzenlenen meclis toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tosyalı,” Değerli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimizi bir bir hayata geçiyoruz. Devam eden projelerimiz var. Barış, huzur ve kardeşlik kenti İskenderun’umuzu en iyi noktaya getirmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Değerli meclis üyelerimize, çalışmalarımızda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Her şey İskenderun için.” dedi.

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

1)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, yetişmediği için bir sonraki mecliste görüşülecek.
2)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VI. Etap (Büyükdere Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, yetişmediği için bir sonraki mecliste görüşülecek.
3)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VII. Etap (Cırtıman Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, yetişmediği için bir sonraki mecliste görüşülecek.
4)    2022/6 Sayılı Genelge Hükümlerince İdaremiz tarafından yapılması istenen iş ve işlemlerin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Yönetmeliği Görev, Yetki, Sorumlulukları ve Niteliklerine eklenmesi için gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.
5)    Belediyemiz bünyesinde bulunmakta olan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün isminin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak değiştirilmesi ve norm kadromuzda var olan G.İ.H sınıfında 1 dereceli Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü kadrosunun iptal edilerek yerine İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü kadrosunun ihdas edilmesi hususunda gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.oy birliği ile kabul edildi.
6)    Yıl sonuna kadar ihtiyaca yetmeyeceği tahmin edilen ödenek kalemlerine 2022 Mali Yıl Bütçesine eklenmek üzere ek ödenek verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi,plan ve bütçe komisyonuna oy birliği sevk edilerek verilen arada görüşülecek oy birliği ile kabul edildi.


-2-

7)    Belediyemizin 2023 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi, oy çokluğu ile kabul edildi.
8)    Belediyemizin 2023 Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi,plan ve bütçe komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.
9)    Belediyemizin 2023 Yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler Tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, plan ve bütçe komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.
10)    Zabıta personellerine 2023 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
11)    Belediyemiz hizmetlerinin aksamaması ve daha verimli yürütülmesi için Belediyemizin muhtelif müdürlüklerinde kullanılmak üzere toplam 17 aracın Devlet Malzeme Ofisinden satın alınması hususunda gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.
12)    Toplantı başında gündeme alınmasında karar verilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile kardeş kent olunması, iki kent arasında ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla gerekli konularda sözleşme yapabilmesi için Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya yetki verilmesi ile ilgili yazı işleri müdürlüğü teklifi oy birliği ile kabul edildi.
13)    Son olarak Meclis 7 Ekim Pazartesi toplanmak üzere karar aldı.

 

  • BIST 100

    10929,8%0,54
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,67% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4388,25% 0,18
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00

FATİH ALTAYLI AÇIKLADI: ESKİ AKP’Lİ MEKTUBU CEZAEVİNDEN GÖNDERDİ

CHP’DEN AKP’YE KRİTİK GEÇİŞLER: BURSA VE KÜTAHYA GÜNDEMDE

MANSUR YAVAŞ: ESAS OLAN TUTUKSUZ YARGILAMA, BİZDE TAM TERSİ!

EFELERİN DİYARI AYDIN’DA TARİHİ KALABALIK! ÖZEL:MİLLET EMANETİNİ GERİ ÇAĞIRIYOR

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TUTUKLANDI!

TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA GERİLİM: ZAM TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

BAHÇELİ VE ÇAKICI’YI ZİYARET EDEN SELAHATTİN YILMAZ, SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ OLARAK TUTUKLANDI

İBB SORUŞTURMASINDA 8 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI VERİLDİ!

"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YASA YOLDA: 7 MADDELİK DÜZENLEME GELİYOR!"

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE “SİYASİ BAĞLANTILI” ATAMA İDDİASI!

HÜKÜMETTEN MEMURLARA SON TEKLİF: 1000 TL ARTIŞ, %11-7 VE %4-4 ZAM!

“ÇERÇİOĞLU KRİZİ: MEĞER HER ŞEY İZMİR HAYALİYLE BAŞLAMIŞ”

“YARGIDA BÜYÜK HESAPLAŞMA: EPÖZDEMİR DOSYASI BÜYÜYOR”

FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN YOĞUN BAKIMDA

İBB SPOR KULÜBÜ BAŞKANI FATİH KELEŞ’TEN CEZAEVİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMA: “KUMPASIN KURBANIYIM”

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞTİ: MÜCAHİT BİRİNCİ AKP'DEN İSTİFA ETTİ

CHP’DEN ÇERÇİOĞLU’NA SERT MESAJ: “İHANET ETTİN, OYLARI AKP’YE SATTIN!”

İMAMOĞLU'NUN İPTAL EDİLEN DİPLOMASI İÇİN YENİ İTİRAZ!

CHP LİDERİ: “HER DARBENİN BİR LİSTESİ VAR, KAYYUM OLARAK ADİL BEY’İ YAZMIŞLARDI

AKP’YE GEÇEN ÇERÇİOĞLU’NDAN ÖZEL’E TEPKİ: “KURU İFTİRADAN ALLAH KORUSUN”

GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTER TARTIŞMASINA BAKAN’DAN YANIT: VAR AMA RİSKLİ…

BELEDİYE BAŞKANI TEPKİLER SONRASI LÜKS MAKAM ARACINI SATIŞA ÇIKARDI

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN AKP’YE GEÇİŞİ MAGAZİNİ DE SALLADI!

YANDAŞ KALEMLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ: HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI’NIN KÜÇÜK ORTAĞI MİRAS HUTBESİNE SAHİP ÇIKTI

YAŞ KARARLARI SONRASI TSK’DA SÜRPRİZ İSTİFA!

OKUL ÖNCESİ VE İLKOKULLARDA BAŞÖRTÜSÜ TARTIŞMASI: HÜDAPAR AÇIKLAMA YAPTI

9 KONFEDERASYONDAN ORTAK KARAR: İŞ BIRAKMA EYLEMİ GELİYOR

PUTİN’DEN ALASKA ZİRVESİ SONRASI AÇIKLAMA: “GÖRÜŞMEMİZ YAPICI VE FAYDALI GEÇTİ”

HATAY’DA SURİYE HEYETİYLE TİCARİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Yükleniyor


İSKENDERUNSPOR BAŞKANI HAKAN BOLAT’TAN YEREL BASINA TEPKİ: "GAZETECİLER TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

İSKENDERUN’DA ŞEHİT OLAN İKİ ASKER İÇİN SİYASİLERDEN SERT TEPKİ

MSB’DEN AÇIKLAMA: İSKENDERUN’DA YÜKSEK ATEŞ NEDENİYLE İKİ ASKER ŞEHİT

TOZ, GÜRÜLTÜ VE ÖLÜM KORKUSU: İSKENDERUN HALKI İSYANDA

İSKENDERUN MİLLET KÜTÜPHANESİ AÇILIŞA HAZIR

İSKENDERUN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA VE KARANFİLLERLE ANILDI

  • Salı 32.3 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 34.9 ° / 21 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Göztepe 2 1 0 1 3 4
6.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
7.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0