ASLAN’A YOĞUN İLGİ..!

ASLAN’A YOĞUN İLGİ..!

Mete Aslan, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile start verdi…

İskenderun ittifakı sloganıyla meydanlara inen Aslan’a esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi göze çarptı. Kendisini görenlerin büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Mete Aslan, her esnafla ve yoldan geçen vatandaşlarla tokalaştı.


    
Sabah saatlerinde seçim bürosundan kalabalık bir topluluk ile önce şehit Pamir caddesine geçen Mete Aslan, yol boyu halkın ilgisiyle karşılaştı. Özellikle her karşılaştığı genç kesim yaşları itibariyle kendisinin belediye başkanlığını göremediklerini ancak doğdukları günden bu güne ismini duyduklarını söylediler. Gençlerin efsane başkan olarak sizi tanıyoruz dediği Aslan ise gençleri bağrına basarak onlarla sohbet etti...


Her karşılaştığı vatandaşın şehrin temizliği ve şikâyetleri ile karşılaşan Aslan, “Ben de bu memlekette yaşıyorum ve sizin bu yaşadığınız sıkıntıları ben de görüyorum. Sadece temizlik değil şehrin yolları huzuru da şikâyet konusu. Bunları inşallah 1 Nisan’dan itibaren gidereceğiz ve İskenderun yeniden takdir edilen imrenilen bir şehir haline gelecek” dedi.
Esnaf gezisinde bir vatandaşın “ Çok dedikodu var. Şer odakları sizi başarısız kılmak için türlü türlü uydurmalar ve dedikodular üretiyorlar.” Söylemine cevap veren Mete Aslan, “Beni satın alacak sermaye yok. Ben ille de belediye bakanı olayım demiyordum. Ancak sizlerin yoğun istek ve talepleri karşısında İskenderun’u sahipsiz bırakmamak için bu yola çıktım. Bu tür dedikodulara sakın itibar etmeyin. Aslan hiçbir seçime başka amaçla çıkmamıştır. Biz kazanmak için bu yola çıktık ve inşallah kazanacağız” dedi.


Esnaflarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Aslan, halktan gördüğü bu yoğun ilgiden memnun oldu. Halkın bu özlem ve isteklerine cevapsız kalamayacağını söyleyen Mete Aslan, İSKENDERUN İTTİFAKI sloganıyla seçimlere kadar yoğun bir seçim süreci yaşayacak.
Bu arada cumhur ittifakı seçim bürosuna da uğramadan geçmeyen Mete Aslan, burada MHP’li partililerle tek tek el sıkıştı.  Başarılar temennisinde bulunan Mete Aslan, MHP’li partililer tarafından da ayakta karşılandı ve karşılıklı başarı temennilerinde bulundular.