Tarih: 27.03.2018 12:45

AMANOSLAR'DA ÇATIŞMA: 1 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in



Karayılan Mahallesi kırsalı Amanos Dağları eteklerinde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada 1 asker yaralandı.



Yaralı asker, ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan askerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.
Güvenlik güçlerinin bölgede sürdürdüğü geniş çaplı operasyonların devam ettiği bildirildi.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI
Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Abdullah Akdeniz'in acı haberi Osmaniye'deki baba ocağına ulaştı.
Evli ve bir çocuk sahibi olan şehidin acı haberi ise Osmaniye'nin Tozluyurt Yaylası’nda olan annesi Emine ve babası Mustafa'ya yetkililer tarafından verildi.

Şehidin Düziçi ilçesi Gümüş Köyü'nde ki babasının eviyse Türk Bayraklarıyla donatılırken aile yakınları baba ocağına gelip aileye başsağlığı diledi.
Şehit uzman çavuş Abdullah Akdeniz'in eşi Mükerrem'in hamile olduğu ve toplam 8 kardeş oldukları öğrenildi.Şehidin cenazesi yarın defnedilecek.  



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —