İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI
Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun toplantılarında kullandığı Le Meridien Otel'deki güvenlik kayıtları, AKP medyası tarafından 'para dolu valizler' şeklinde servis edildi.
CHP, valizleri açıp içerisinde sinyal kesici yani jammerlar olduğunu dile getirdi. CHP, terör örgütü IŞİD tarafından da ölüm tehditleri alan İmamoğlu'nun can güvenliğini korumak için her önlemin alındığının altını çizdi.
AKP'li belediyelerin de jammer kullandığı ortaya çıksa da sinyal kesici kullanımı tartışma konusu oldu.Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun toplantılarında kullandığı Le Meridien Otel'deki güvenlik kayıtları, AKP medyası tarafından 'para dolu valizler' şeklinde servis edildi. CHP, valizleri açıp içerisinde sinyal kesici yani jammerlar olduğunu dile getirdi. CHP, terör örgütü IŞİD tarafından da ölüm tehditleri alan İmamoğlu'nun can güvenliğini korumak için her önlemin alındığının altını çizdi.
AKP'li belediyelerin de jammer kullandığı ortaya çıksa da sinyal kesici kullanımı tartışma konusu oldu.
Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun toplantılarında kullandığı Le Meridien Otel'deki güvenlik kayıtları, AKP medyası tarafından 'para dolu valizler' şeklinde servis edildi. CHP, valizleri açıp içerisinde sinyal kesici yani jammerlar olduğunu dile getirdi. CHP, terör örgütü IŞİD tarafından da ölüm tehditleri alan İmamoğlu'nun can güvenliğini korumak için her önlemin alındığının altını çizdi.
AKP'li belediyelerin de jammer kullandığı ortaya çıksa da sinyal kesici kullanımı tartışma konusu oldu.Udil ve Oğurlu'nun serbest bırakıldığı öğrenildi. Udil ve Oğurlu'ya yurt dışı çıkış yasağı getirildi.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
İlgili Haberler
SERKAN TOPAL GÖZALTINA ALINDI
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
121 YIL SONRA BİR İLK: AVRUPA’DA GÖKYÜZÜ KARARDI
ÇERÇEVE YASA ERDOĞAN’IN ONAYINA SUNULDU
80 MADENCİNİN GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN ANKARA’DA 15 GÜNLÜK YASAK
ÇERÇEVE YASA TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
Yükleniyor
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
SÜLEYMANCILARIN LİDERİ ALİHAN KURİŞ TUTUKLANDI
7 GENERAL, 18 ALBAY TERFİ ETTİ: KARAR RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
GÜL, AK PARTİ’NİN KURULUŞUNDAN İLK İKTİDAR YILLARINA KADAR SÜRECİ ANLATTI
TBMM’DE CHP-YENİ PARTİ DENGESİ: ÖZEL’İN MAKAM ODASI YENİ PARTİ’DE
ERDOĞAN: “TERÖRÜN BİTMESİYLE TÜRKİYE ÜZERİNE HESAP YAPANLAR ÜZÜLÜR, VARSIN ÜZÜLSÜNLER”
- Pazar 33.8 ° / 22.3 ° Güneşli
- Pazartesi 32.1 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 32.6 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




