Tarih: 22.08.2024 17:50

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ziyaretini vatandaş sohbetinde anlattı,Ben her zaman arıyorum soruyorum...

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı ziyarete ilişkin;  “'Sizi ziyaret etmek istedim, hal hatır sormak, muhabbet etmek istiyorum' dedim ve gittim. Başımızın üstünde yeriniz var. Benim başka bir şeyim olmaz, başımızın tacı” dedi. 

İmamoğlu, Emirgan’da inceleme gezisi sırasında bir vatandaşın CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretini anımsatması üzerine ziyaretle ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu için "Başımızın tacı" diyen İmamoğlu ile vatandaş arasında geçen diyalog şöyle: 

Vatandaş: “Dünkü ziyaretiniz de olması gerekiyordu, olması gerekendi” 

İmamoğlu: “Ben her zaman arıyorum soruyorum. Benim hiçbir insanla olmadığı gibi, başımın tacı Kemal Bey ile ne olacak, öyle şey mi olur. ‘Ben gelip sizinle ofisinizde fotoğraf çektirmek, sizi ziyaret etmek istiyorum’ dedim, ‘hal hatır sormak, muhabbet etmek istiyorum’ dedim ve gittim. Hal hatır sordum, sohbet edelim, sıklıkla görüşelim, bizi, gelin ziyaret edin, açılışımıza katılın, törenlerimize gelin. Başımızın üstünde yeriniz var. Benim başka bir şeyim olmaz, başımızın tacı."
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —