Tarih: 12.01.2023 23:04

İFŞA EDİLEN EMİN ŞEN’İN “EMİNİMSİ” PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI! “ANITKABİR YAKILACAK”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in basın toplantısında işaret ettiği İçişleri Bakanlık Müşaviri Emin Şen’in ’eminimsi’ kullanıcı adıyla yaptığı Twitter paylaşımları ortaya çıktı. Paylaşımlarda Fethullah Gülen’e övgüler yer alırken Anıtkabir’in 2023’te yıkılacağının yazıldığı da görüldü.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in basın toplantısında, “8 bin kişilik trol ordusu”nun başında olduğu ve Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Müdürlüğü’nün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde attığı tweet’leri paylaştığını öne sürdüğü Emin Şen hakkında açıklamalarda bulundu.
CHP’li Özel açıklamalarında Emin Şen’in sosyal medyada “eminimsi” kullanıcı ismiyle yaptığı paylaşımlar yaptığını kaydetmişti.
Özel, “İçişleri Bakanlık Müşaviri Emin Şen. Sosyal medya ismiyle ‘eminimsi.’ Trol başı. Müşavir olarak şirket bile kuramaz ama bu kurmakla kalmamış kamu kurumlarından ihale almış. Buzdağının görünen kısmı 24 milyon lira… Tümü Soylu’yla bağlantılı…” demişti.


T24’te yer alan habere göre, söz konusu “eminimsi” hesabında Fethullah Gülen’e övgüler, Atatürk düşmanlığı içeren ifadeler ve Anıtkabir hakkında çirkin paylaşımlarda bulunulduğu görüldü.


“AKP ve Gülen Cemaatini barıştıralım” paylaşımının yapıldığı profilin basın toplantısı sonrasında kapatıldığı anlaşıldı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun 28 Aralık 2013 tarihinde şu an firari olarak aranan Emre Uslu ve “eminimsi” kullanıcılarıyla sosyal medya hesabından etkileşimi olduğu görüldü.
Uslu’nun “Buyurun @suleymansoylu @eminimsi ile iş başında” paylaşımına Soylu, “ne var bunda. düzeltiyorum bu geziden epey önce. ocak 2013 olabilir. Ama onu hedef göstermen bariz hata. Yakışmadı…” yanıtını verdi. Ayrıca Uslu’nun paylaşımında ise “eminimsi” isimli kullanıcının Soylu ile ‘ajans’ fotoğrafını yüklediği görüldü.


NE OLMUŞTU?
Özel, Soylu’nun “Ebabiller” isimli 8 bin kişilik troll ordusu olduğunu söylerken, başında ise bakan müşaviri olduğunu açıkladığı Emin Şen’in yer aldığı iddiasında bulundu. Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu ticareti hakkında iktidarı eleştirmesi sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın yaptığı açıklamayı da Şen’in attığını iddia etti.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —