Tarih: 23.10.2018 14:32

YEREL İKTİDARDAN GENEL İKTİDAR’A DOĞRU

Facebook Twitter Linked-in

Kahvaltı programı Arsuz Gümüş Otelde gerçekleştirildi. Proğram’a Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Hatay Milletvekilleri  Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman,  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimi,  CHP Arsuz ve İskenderun İlçe Başkanları ve Yönetimi, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimi,  Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları katılım gösterdi.

Arsuz sevdası ile yola çıktığını ifade eden Başkan Culha, kentin acil ihtiyaçlarının olduğunu 30-40 yıl Arsuz’un merkezi hükümetler tarafından göz ardı edildiğini söyledi. Yerel yönetimler tarafından ekonomik sıkıntılarla ilgili istenilenin yapılmadığını, kendi dönmelerine kalan problemlerin çoğunu çözdüklerinin, geri kalanları da bir sonraki dönemde çözeceklerinin altını çizdi.

Tekrar yerelde iktidar olacaklarını, Hatay Büyükşehir Belediyesinde olduğu gibi Türkiye genelinde de iktidar olacaklarını vurgulayan Culha; “Kısacası Türkiye genelinde, 1989 da olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi yerel iktidar olacak. Ben inanıyorum bu ülkede yaşanan gerek ekonomik, gerek farklı alanlardaki sıkıntılar bir erken genel seçimi zaruri kılacaktır. Ve genel yerel iktidardan genel iktidara doğru yürüyeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Culha;  “Sosyal demokratlar, Cumhuriyet Halk Partililer umutsuz olmaz. Çünkü onlar bu devleti kuran partinin mensupları. Bizler demokrasiyi, cumhuriyeti, laikliği, hukukun üstünlüğünü sağlamak adına sürekli nöbetteyiz ve sürekli mücadeleye devam edeceğiz”dedi.

Toplantıya katılan konukların ortak düşüncesinin Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) her gün artan bu birlik beraberliğin kendilerini son derece memnun ettiğini, seçmenlerin, CHP’ye gönül vermiş hemşerilerinin bu dayanışmasının kendilerini gelecek adına çok umutlandırdığını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —