Yeniden bir şehir kuruyoruz

Yeniden bir şehir kuruyoruz

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Bir belediye başkanı hizmet yaparken yol arkadaşı muhtarlarsa başarılı olabilir.

Hatay'ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Şehircilik Projeleri Tanıtım Toplantısı dolayısıyla Payas Külliyesi'nde Hataylı muhtarlarla bir araya geldi. Külliyeye geldikten sonra masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle selamlaşan Altan, muhtarlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra bir konuşma yapan Altan, muhtarları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, 'Bir Belediye Başkanı hizmet yaparken yol arkadaşı muhtarlar olursa başarılı olabilir.

Eğer muhtarsız yola çıkarsanız başarılı olamazsınız. Çünkü her ne kadar hizmet için mahallelere gitseniz de siyasi kimlikle seçilmiş biri olarak gidiyorsunuz. Bundan dolayı muhtarlarımızın yanımızda olması gerekiyor. Bizim Payas'taki 20 yıllık başarımızın sırrı, muhtarlarımızla omuz omuza olmamızdır' ifadelerini kullandı.

Payas'ta gerçekleştirilecek projelere de değinen Altan, 'E-25'ten Adana'ya giderken ve dönerken, yol kenarında 'Yeniden bir şehir kuruyoruz' diye bir sloganla karşılaşıyorsunuz. Biz 8 bin 500 konut olan Payas'ta 10 bin konut inşa ederek bu sloganı gerçekleştirmiş oluyoruz. İşte siz muhtarların burada olmasının asıl sebebi, bu projelerimizdir' diye konuştu.