Tarih: 10.05.2018 10:25

Vali Ata, Açık Kapı Bürosuna ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Valiliğin giriş katında bulunan Açık Kapı Hizmetleri Bürosu ziyaretine  Vali Ata’ya, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu ile Valilik birim müdürleri de eşlik etti. Vali Ata Açık Kapı hizmetleri ve Açık Kapı sisteminin kullanımı ile ilgili iş ve işlemler hakkında ilgililerden bilgiler aldı.


 
Ata; “‘Bu proje ile vatandaş odaklı bir yaklaşım ile devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişimi artırmak, İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlar, yerel yönetimler ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde mümkün olan en fazla konuda hizmet verilmesini sağlamak, vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde sonuçlandırılmasını sağlamaktır. Burada, vatandaşlarımızın müracaatlarını doğrudan ilgili arkadaşlarımız alacak ve ilgili kurumlarımıza yönlendirecektir. İlimizde ilgili kurumlarımızda irtibat görevlileri belirlendi ve bu irtibat görevlileri buradan kendilerine yönlendirilen iş ve işlemleri takip edecekler” şeklinde konuştu.


 
Vatandaşların Açık Kapı Bürolarına şahsen gelerek veya internet üzerinden yazılı olarak yada cep telefonlarından yükleyecekleri mobil uygulama yolu ile başvurularını yapabileceklerini söyleyen Ata;” Oluşturulan başvurular konusuna göre ayrıştırılarak ilgili kuruma yönlendirilip 7 gün içinde olumlu ya da olumsuz cevaplanması  sağlanacaktır' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —