Tarih: 03.05.2018 17:55

SEÇİMLER İÇİN EL ELE VERDİLER

Facebook Twitter Linked-in

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ortak aday çıkaran ve dörtlü ittifakın içerisinde bulunan İYİ Parti’den Demokrat Parti’ye ittifak ziyareti geldi. İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay Elipe ve partili kadınlar, Demokrat Partiyi ziyaret ederek seçimlerde ortak çalışma adına istişarelerde bulundular. 
 

Ziyarette birlik mesajı veren Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanı Nevin Kireçci, İYİ partili kadınlara teşekkür ederken, “Ziyaretlerinden dolayı İYİ partililere teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı adayımızı belirledik ve İYİ Parti ile birlikte çalışmalarımız olacak. Kadınlar el ele verdikten sonra yapamayacağımız bir şey yoktur.” dedi.
İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay Elipe, 24 Haziran seçimlerinde kadınların önemli bir rol oynayacağının altını çizdi. “24 Haziran’da kadınlara büyük iş düşüyor” diyen Elipe, “İYİ Parti hanımları olarak Demokrat Partiye ziyarette bulunduk.

Ülkemizin şu anki durumunda hep birlikte elbirliğiyle çıkacağız. Her şey vatanımız ve çocuklarımızın geleceği için. Bu yolda en büyük iş biz hanımlara düşüyor. Ortak adayımız var. Bu konuda birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Biz kadınlara ne görev düşüyorsa elbirliğiyle yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —