SAVAŞ HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

SAVAŞ HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Hatay Büyükşehirbelediye Başkanı  seçim çalışmaları kapsamında , Hatay'ı karış karış geziyo

Hatay Büyükşehirbelediye Başkanı  seçim çalışmaları kapsamında , Hatay'ı karış karış geziyor.Yaklaşan seçimler öncesinde Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mahalleleri, ilçeleri ve köyleri gezerek seçmenlerin derdini dinleyip oy istiyor.

Zaman zaman, seçim bürosu açılışlarında, zaman zaman da köy ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan samimi  ve içten ilgiyle karşılaşan Savaş duygusal anlar yaşıyor. İki dönemdir başkanlık yapan ve tekrar adaylığını açıklayan  Başkan Savaş'ı karşılarında gören vatandaşlar seçim çalışmaları olmasa da sık sık ziyaretlerine gelen başkanlarına o kadar alışmış ve benimsemiş  ki, onu bağrına basıyor.

Sıcak bir karşılama ile karşılaşan ve samimi bir ortamda ağırlanan  Başkan Savaş, ' Hatay'lı vatandaşlarımızın samimi ve içten bu tutumları benim için çok çok önemli ve mutluluk verici. Bundan dolayı hepsine  teşekkür ediyorum. 

İşte bu samimiyetten ve güvenden dolayı ülkemize ve Hatay’ımıza daha sıkı sarılacağız.Sıcak bir karşılama ile karşılaştığını belirten başkan bunun için mahalle sakinlerine teşekkür ettiğini belirtti. Son olarak ülkemize ve Hatayımıza sıkı sıkı sarılacağız.İşte bu yüzden Hatay'ı, tecrübesiz kişilere teslim edemeyiz dedi.