Tarih: 08.02.2019 14:17

SAMANDAĞ’DA GÖCÜK ENDİŞESİ

Facebook Twitter Linked-in

Hatay’ın Samandağ ilçesinde Kapısuyu’nu Vakıflı, Hıdırbey ve diğer mahallelere bağlayan yolda yağışlar ile bakımsızlıktan göçük tehlikesiyle karşı karşıya kalınması vatandaşı endişelendiriyor.Geniş kırsal alana yayılan mahalleleriyle dikkat çeken ve bu mahalleleri birbirine bağlayan yolların halen stabilize olması Samandağlıların tepkisini çekiyor.

Hem ilçe, hem de Büyükşehir Belediyesinin yol hizmetleri konusunda yeterince pay alamadıklarını ifade eden Samandağlılar, her yağmurda göçük tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kapısuyu’nu Vakıflı, Hıdırbey ile diğer mahallelere bağlayan yolun durumunun bu kentin insanına yakışmadığını söylediler.

Her yağmurda parça parça göçük yaşanan yola artık bir el atılmasını da isteyen vatandaşlar çektikleri videoyu sosyal medyada paylaşarak şunları kaydettiler.Samandağ Belediyesi, Büyükşehir belediyesi, karayolları, kaymakamımız ve Sayın valimiz hepinizi bu konuda hassasiyete davet ediyoruz. Duyarsız ve ilgisiz kalmayalım lütfen. En acil şekilde gerekli önlemlerin alınması ve gerekenin yapılması gerekiyor…”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —