O İŞKENCECİLER YAKALANDI

O İŞKENCECİLER YAKALANDI

Antakya’da bir gence, kız arkadaşı ile fotoğraf çektirdiği için işkence yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada 'Hatay'da bir grup çete çocuklara işkence' başlığıyla paylaşılan görüntü üzerine harekete geçti. Görüntüyü inceleyen ekipler, videonun eski tarihli olduğunu tespit etti. Görüntüden yola çıkarak çalışma başlatan polis, şüphelilerinden E.K'yi yakalanarak gözaltına aldı. E.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer şüpheli A.C.T'nin ise video çekildikten sonra işlediği başka bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu tespit edildi. Videoda görülen ve gence işkence edenlerden olduğu belirlenen 3. şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.


Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki toplarken, görüntüler şüphelilerden birinin ‘kızı neden öptün’ diyerek çocuğu dövmesiyle başlıyor. Şüpheli daha sonra bir başka şahsın uzattığı beyzbol sopasıyla çocuğa “Bakalım artık hangi ellerle hangi kızlara böyle yapacaksınız, namus düşmanları” diyerek çocuğa saldırıyor. Sopayı veren şahıs ise küfürler ederek çocuğu yumrukluyor. Şahıslar daha sonra çocuğu falakaya yatırarak darp etmeye devam ediyorlar.


Öte yandan, sosyal medyada paylaşılan ve cep telefonu ile kaydedilen olayın görüntülerinde, saldırganlardan biri cep telefonundan fotoğraf gösterdiği gence ceza vereceğini söylüyor. Yanındaki arkadaşlarından aldığı sopayla gencin ellerine vurmaya başlayan şahıs, daha sonra genci falakaya yatırıyor. Gencin ise çok korktuğu görülüyor.