Tarih: 24.02.2018 12:21

KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Facebook Twitter Linked-in

Kültür Temel Lisesi önünde toplatan öğrenciler okul tarafından dağıtılan bayraklarla beraber Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak ve şehitleri anmak için Antakya Şehitliğine yürüdü.
Okul önünde toplanan Kültür Temel Lisesi kurucularından Ali Girişken, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu, Kültür Temel Lisesi öğretmenleri ve öğrenciler okulun önünden Şehitliğe Türk Bayrakları eşliğinde yürüdü. Yürüyüşün sonunda Şehitlikte Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mehmetçikler için dua edildi.

 

Ülkemizin birliği beraberliği ve bütünlüğü için yıllardır Şehitler verdiğimizi hatırlatan Kültür Temel Lisesi Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, “Biz bu vatanı kağıt kalemle masa üzerinde çizmedik, bu toprakları kanla yoğurduk, bu saatten sonra önümüzde dünya dursa,  gözümüz görmez.

Daha önce Çanakkale’de vatanımız için kanlar döküldü daha sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunuldu. Bizler evlerimizden çıkarak vatanımıza sahip çıktık şehitler verdik. Şimdi ise ülkemizin birliği beraberliği ve huzuru için Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı başlatıldı.

Bizler onların yanındayız. Bizler biliyoruz ki Mehmetçiklerimiz Afrin'i temizlemeden çıkmayacak. Biz bu ülke için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz.” dedi.
Kültür Temel Lisesi kurucularından Ali Girişken ise Kültür Eğitim Kurumları olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını belirterek, “Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim ülkemiz baki olsun.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —