Tarih: 24.10.2019 18:12

...KAYYUM LAĞVEDİLSİN!

Facebook Twitter Linked-in

Görevden alınan Eğitim Sen Yönetimi’nden açıklama... Genel Merkez kararıyla görevden el çektirilen Hatay Eğitim Sen’in eski Yürütme Kurulu üyeleri adına kamuoyuna bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:“Değerli basın emekçileri… Hepinizin bildiği gibi, 16 Eylül’de, Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından, mesnetsiz suçlamalarla üyeliğimiz askıya alınarak görevden alınmıştık. Yerimize kayyum bir yönetim kurulu atanmıştır.... 
Bu süreçte pek çok açıklama ile sizleri bilgilendirmiştik. Hukuksuz bir şekilde yapılan bu uygulamaya hukuksal olarak itirazlarımızı yaptık. Mahkeme, Şube Başkanımız Deniz Ezer ve Mali Sekreterimiz Ahmet Korkmaz hakkında yürütmeyi durdurma kararı vermiştir.Yani Eğitim Sen Genel Merkezi’nin kararını askıya almıştır. Arkadaşlarımız, mahkeme kararıyla, hala Yürütme Kurulu üyesidir ve kendi görevindedir.Diğer 5 Yürütme Kurulu’nun mahkeme süreci devam etmektedir. Dolayısıyla, kayyum yürütme kurulunun lağvedilmesi gerekmektedir.
Bizler Eğitim Sen Hatay Şubesi’nin seçilmiş meşru yürütme kurulu olarak, Eğitim Sen Genel Merkezi’ne gereğini yapması, yapılmaması durumunda, yine yasal yollara başvuracağımız hususunda bilgi göndereceğiz. Sizlerle; bilgi, durum ve gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz....”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —