İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer oldu…
İyi Parti Genel Merkezi Türkiye genelinde teşkilatlandığı 54 il başkanını atadı. İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı görevine de Ali Seçer getirildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takdiri, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla gerçekleştirilen 54 il başkanının 34 mevcut, 20’si de yeni isimlerden oluştu. Hatay’da ise istifa eden Mustafa Çığ’ın yerine Ali Seçer adandı.
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ikamet eden ve İl Başkanlığı görevine getirilen Ali Seçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin takdiri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Bey’in oluruyla İyi Parti Hatay İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bu görevi bana layık gördükleri için kendilerine şükranlarımı sunuyor, teveccühlerini layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum.
Yeni başlayan bu kararlı yürüyüşümüzde yapacağımız çok iş var. Tıpkı sizlere söz verdiğimiz gibi korkmadan, yorulmadan sizlerin güçlü sesi olacağız” dedi.Türk milletine güveni esas alarak çıktıkları bu yolda farklılıklara saygılı olarak, çoğulcu ve katılımcı pozitif siyaset üreteceklerinin altını çizen Seçer şunları kaydetti: “Eleştirilere açık ve tam demokrasi hedefiyle milli menfaatlerimizi ön planda tutarak çözüm odaklı siyaset yapacağız.
Milliyetçiliği yapılması gerektiği şekilde kültürel ve ekonomik alanlara taşıyacağız. Siyasette sevgi ve saygı dilinden başka bir lisan kullanmayacağız. Bağımsız, tarafsız ve adil bir yargı sistemi ve yolsuzluklarla tam ve etkin bir mücadele için çalışacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Başarılarda gururu yenmek, felaketlerde ümitsizliğe direnmek lazımdır.” Felaketlere direnerek çıktığımız bu yolda, hep beraber yürüyeceğiz. İyi insanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve “TÜRKİYE İYİ OLACAK” “HATAY İYİ OLACAK” Vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını temenni ederim...”
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İlgili Haberler
TRUMP’TAN AVRUPA’YA SERT SÖZLER: “KORKAKLAR, ABD’SİZ NATO KAĞITTAN KAPLAN”
POMPADA ŞOK! MOTORİNE 5,18 TL ZAM: FİYATLAR 70’İ AŞTI
“AYNI SAVAŞA İKİ FARKLI SÜRE!” Netanyahu’dan Çifte Mesaj Krizi
ANTALYA’DA KORKUNÇ YANGIN: ANNE VE 5 ÇOCUĞU YAŞAMINI YİTİRDİ
MİLLET İRADESİ MİTİNGİNE MÜDAHALE: GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI!
BAKAN GÜLER HATAY’DAN SESLENDİ: TÜRKİYE TEYAKKUZDA, HER TÜRLÜ TEDBİR MASADA!
İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI
YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDEN ULUSLARARASI BAŞARI: ILGIN DEVRİM BOURNEMOUTH UNİVERSİTY’DE
“DANIŞTAY DEVREYE GİRDİ! MEB’DEN ‘RAMAZAN GENELGESİ’ İÇİN SAVUNMA İSTENDİ”
“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
Yükleniyor
BAKAN GÜLER HATAY’DAN SESLENDİ: TÜRKİYE TEYAKKUZDA, HER TÜRLÜ TEDBİR MASADA!
Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ
HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT
ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ
HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR
HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ
HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 13.2 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.7 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu




