Tarih: 22.12.2021 12:07

HATAY’DA FİRARİ ZANLILAR YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Hatay İl Jandarma Komutanlığının Dedektifleri JASAT tarafından hakkında Yağma suçundan 25 yıl, Hırsızlık suçundan 9 yıl, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması, Ruhsatsız Ateşli Silah Bulundurma, Hırsızlık ve Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından 10 yıl olmak üzere toplam 30 ayrı dosyadan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Z.'nin 21.12.2021 günü İskenderun İlçesi Denizciler mahallesindeki Doğakent Sitesine cenaze merasimi için geleceği, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Silahlı Tehdit ve Kasten Yaralama suçlarından 11 yıl 3 ay hapis cezası olan A.F.A. ile 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis kararı bulunan H.Z.nin Reyhanlı ilçesi Beşaslan mahallesindeki ikametinde olduğu bilgisi alınmıştır.

Şüphelilerin yakalanması amacıyla başlatılan operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip cezaevine teslim edildi.
Ayrıca İl genelinde yapılan operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve yakalanarak gözaltına alınan 12 şüpheli ile ilgili adli işlemlere başlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —