HATAY’DA BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

31 Mart Yerel seçimlerinde Hatay’da cumhur ittifakı ile millet ittifakının kıyasıya mücadelesinde Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Lütfü Savaş açık ara seçimi kazandı.

Hatay 1.04.2019 14:47:15 0
HATAY’DA BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

31 Mart Yerel seçimlerinde Hatay’da cumhur ittifakı ile millet ittifakının kıyasıya mücadelesinde Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Lütfü Savaş açık ara seçimi kazandı.
Kesin olmayan sonuçlara göre Hatay’da 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir dahil Erzin, Arsuz, Defne, Samandağ ve Arsuz’da millet ittifakı, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen, Kıkıkhan, Hassa, Reyhanlı, Kumlu, Altınözü, Antakya ve Yayladağı’nda Cumhur ittifakı seçimi kazandı.
 
Erzin’de seçimi Millet İttifakının genç adayı Av. Ökkeş Elmasoğlu sandıktan zaferle çıkarak uzun bir aradan sonra CHP’nin bayrağını belediye dikti.
Dörtyol’da ise bir dönem aradan sonra Cumhur İttifakının adayı MHP’li Fadıl Keskin seçimi kazanarak yeniden göreve geldi.Payas’da dördüncü dönem için mücadele eden Cumhur ittifakının Ak Partili adayı Bekir Altan Saadet Partisi ile Millet ittifakının adayları karşısında seçimi kazandı.

İskenderun’da Cumhur, Millet ve İskenderun İttifakı adayları kıyasıya bir seçim propaganda dönemi geçirdi. Gece geç saatlerde Cumhur ittifakının adayı Ak Partili Fatih Tosyalı seçimi kazandığını açıklayarak, 1 Nisan’da partilisi Seyfi Dingil’den koltuğu devralacak.Arsuz‘da Cumhur ittifakı, DSP ve Millet ittifakı adayı CHP’li Dr. Asaf Güven mücadele verdi. Arsuz seçmeni CHP’li Dr. Asaf Güven’e güven oyu verdi.

Belen‘de Millet ve Cumhur ittifaklarının MHP kökenli iki adayı seçmeninden oy istedi. Belenli Cumhur ittifakı adayı MHP’li İbrahim Gül’ü tercih ederek belediye başkan koltuğunu teslim etti.Kırıkhan’da da aldığı yüksek oyla Cumhur ittifakı Ak Partili Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz ikinci dönem için güven tazeledi.

Hassa‘da Cumhur ittifakının Ak Partili Belediye Başkan adayı Mehmet Karataş seçimi açık ara kazanarak bir dönem aradan sonra yeniden göreve getirildi.
Reyhanlı ‘da Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ak Partili Mehmet Hacıoğlu seçimi kazandı.Kumlu’da BBP ve Millet ittifakı adayları yarıştı. Seçmen açık ara Cumhur ittifakının MHP’li adayı Mehmet Deli’yi Belediye başkanı seçti.

Altınözü’nde Cumhur ittifakı adayı Ak Partili adayı Rıfat Sarı seçimi yeniden kazanarak ilçe halkından ikinci dönem için vize aldı.  Antakya’da Cumhur ittifakının adayı MHP’li eski milletvekili İzzettin Yılmaz seçimi kazanarak Belediye Başkanı oldu.


Defne’de Millet ittifakının CHP’li adayı İbrahim Güzel, DSP ve Cumhur ittifakı adayı karşısında açık ara oyları toplayarak Belediye Başkanlığını kazandı.
Yayladağı’nda da aldığı oylarla rakiplerini açık ara geçen Cumhur ittifakının Ak Partili adayı Mustafa Sayın Belediye Başkanlığına seçildi.
Samandağ’da Millet ittifakının CHP’li adayı eski milletvekili Av. Refik Eryılmaz Belediye Başkanlığını kazandı.    
    

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10870,57%0,43
  • DOLAR

    40,79% 0,09
  • EURO

    47,75% 0,44
  • GRAM ALTIN

    4383,34% 0,13
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,08

YAŞ KARARLARI SONRASI TSK’DA SÜRPRİZ İSTİFA!

OKUL ÖNCESİ VE İLKOKULLARDA BAŞÖRTÜSÜ TARTIŞMASI: HÜDAPAR AÇIKLAMA YAPTI

9 KONFEDERASYONDAN ORTAK KARAR: İŞ BIRAKMA EYLEMİ GELİYOR

PUTİN’DEN ALASKA ZİRVESİ SONRASI AÇIKLAMA: “GÖRÜŞMEMİZ YAPICI VE FAYDALI GEÇTİ”

HATAY’DA SURİYE HEYETİYLE TİCARİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

HBB, ÖĞRENCİLERİN OKUL YOLUNU ÜCRETSİZ SAĞLAYACAK

İBB BORSASI İDDİALARI YANDAŞLARI KARIŞTIRDI: NEDİM ŞENER İLE MÜCAHİT BİRİNCİ X’TE KÜFÜRLEŞTİ

SAVCI SAYAN: “CHP’DEN ÖNEMLİ BİR BAŞKAN AKP’YE KATILIYOR”

DÖNMEZ: İSKENDERUN’U BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

“İMAMOĞLU: ‘VİCDANLARI YARALAYAN HUKUKSUZ OPERASYONLAR DURMALI!’

ÖZGÜR ÖZEL KIRŞEHİR’DE KONUŞTU: İKTİDARIN BASKISINA BOYUN EĞMEYECEĞİZ

CHP’DEN AKP’YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

İBB'YE 9. DALGA OPERASYON... İNAN GÜNEY DAHİL ÇOK SAYIDA İSİM HAKKINDA GÖZALTINA ALINDI.

ERDOĞAN’DAN AKP’YE KATILAN BAŞKANA KİLO UYARISI

DİYANET’TEN MİRAS HUTBESİ: ERKEK İKİ, KIZ BİR PAY ALMALI

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'TAN ÖZGÜR ÖZEL'E YANIT:YARGI SÜRECİYLE SİYASET KARIŞTIRILAMAZ

AKP'Lİ MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

AYDIN’DA YENİ DÖNEM: ÇERÇİOĞLU AKP ROZETİ TAKTI

ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKP’YE KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOSYASI: BELGE PAYLAŞTI

CHP’Lİ İSİM: ÖZLEM HANIM TELAŞLANDI...

AVUKAT REZAN EPÖZDEMİR TUTUKLANDI

İMAMOĞLU HASTANEYE SEVK EDİLDİ

ERDOĞAN'IN ESKİ HUKUK DANIŞMANINDAN REST…

MEĞER MESELE SADECE AZİZ İHSAN AKTAŞ DEĞİLMİŞ! AKP'NİN ÇERÇİOĞLU'NA VERDİĞİ SÖZ ORTAYA ÇIKTI

ÇERÇİOĞLU VE 8 BELEDİYE AKP YOLUNDA

EKREM İMAMOĞLU İÇİN DİJİTAL İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI: "benimimzam.net"

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E YANIT:CHP’DEKİ İSTİKRARSIZLIĞI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

ADALET BAKANI DUYURDU:ÖZEL’İN SÖZLERİ YARGIYA TAŞINDI

HATAY'DA ORMAN YANGINI: BİR MAHALLE TAHLİYE EDİLDİ

CHP LİDERİNDEN ÇERÇİOĞLU’NA: “HARAM ZIKKIM OLSUN”

Yükleniyor


HBB, ÖĞRENCİLERİN OKUL YOLUNU ÜCRETSİZ SAĞLAYACAK

HATAY'DA ORMAN YANGINI: BİR MAHALLE TAHLİYE EDİLDİ

ÖNTÜRK:HATAY'DA İKİ BARAJIN DOLULUK ORANI KRİTİK SEVİYEDE

HATAY PAYAS’TA KUMAR OPERASYONU: 2 BİN TL VE OYUN MALZEMELERİYLE YAKALANDILAR

KADIN EL EMEĞİ PAZARI ARSUZ’DA AÇILDI

HAKİM PROJESİYLE İSTİHDAMA GÜÇLÜ ADIM :İŞ ARAYANA KURS, ÇALIŞANA GELECEK!

  • Pazar 33.4 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 32.3 ° / 19.5 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
2.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
3.Konyaspor 1 1 0 0 3 3
4.Göztepe 1 1 0 0 3 3
5.Antalyaspor 1 1 0 0 1 3
6.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
7.Kayserispor 0 0 0 0 0 0
8.Alanyaspor 0 0 0 0 0 0
9.Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0
10.Beşiktaş 0 0 0 0 0 0
11.İstanbul Başakşehir 0 0 0 0 0 0
12.Gençlerbirliği 1 0 1 0 -1 0
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
15.Eyüpspor 1 0 1 0 -3 0
16.Gazişehir Gaziantep 1 0 1 0 -3 0
17.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
18.Rizespor 1 0 1 0 -3 0