Tarih: 19.02.2019 16:06

Hatay Kızılay Şubesi İlk Genel Kurulunu Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

1868 yılından bugüne Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan, Türk Kızılay’ının Hatay Şubesi, 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.
Hatay Kızılay Şubesi 17 Şubat 2019 tarihinde 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirip yeni yönetim kurulunu belirlemiş bulunmaktadır. Kızılay Hatay Şubesi yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu.Şükrü Kudret ÖZBAKIŞM. Hüseyin KİMYONOĞLUİlhan KARAKÖSEYunus Emre KANMAZİhsan UÇAR

Genel Kurulda açıklama yapan Ş. Kudret Özbakış “Kızılay bir iyilik hareketidir. Kızılay ailesi mensubu olmak bir yaşam biçimidir. Kızılay bir yoldur. Kızılaycılık aynı zamanda bir iyilik yarışıdır. Bu iyilik yarışında bayraklar elden ele geçer. Bunun için hep beraber dünyanın en büyük iyilik hareketi Türk Kızılayı’ nın temsilciliğini yapmak için üyelerimizle ve gönüllülerimizle birlikte insanlarımıza destek olmak ve iyilik adına çalışmalar üretmek için yola çıkmış bulunmaktayız.

Bildiğiniz üzere şubemiz çok genç bir kuruluştur. Eylül Ayında aktif olarak hizmete girmiş bulunmaktayız. Bu kadar yeni olmamıza rağmen sizlerin desteği ve çabasıyla bir çok yardım kampanyası ve etkinlik gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de hep beraber bir çok faaliyeti ve yardım kampanyasını gerçekleştireceğimize inancım sonsuzdur.

150 yıllık iyilik çınarı Kızılay Milletimizin kuvvetine dayanan bir harekettir. Aldığımız bu kuvvetle ihtiyaç duyan insanların diline, rengine ve dinine bakmadan yardım etmeye devam edeceğiz. Güçlü Kızılay Güçlü Toplum olarak bundan sonra ihtiyaç karşılamanın da ötesinde her mahallemize her bölgemize ulaşarak toplumuzda yoksul insan kalmaması yönünde çalışmalarımızı el birliği ile gerçekleştireceğiz.

Yoksul ve mağdur insanlarımızın sorunlarını çözmek ,onlara destek olmak için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Yeni dönemimizde de çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz.” Diyerek. Yeni yönetim kurulunun memleketimize hayırlı olmasını temenni edip ,iyi dilekleri ile konuşmasına son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —