‪GÖREV ADAMI..!

‪GÖREV ADAMI..!

24 Haziran Seçimlerinde 3. Sıradan Ak Parti Hatay Milletvekili adayı gösterildiği günden itibaren ortaya koyduğu siyasi duruş, söylemleri ve verdiği sinerjiyle seçim propaganda döneminin de en renkli ismi olarak öne çıkan Abdulkadir Özel??

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 18 Ağustos’ta yapılan 6. Olağan Büyük kongrede de Genel Merkez Disiplin kuruluna seçildi. Genel Merkeze yabancı olmayan Özel, Ak Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek Hatay Milletvekili adayı olmuştu.

AK Parti Genel Merkez’i Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Akdeniz Bölge Sorumluluğu görevine atadığı Milletvekili Abdulkadir Özel’e başta Hatay olmak üzere siyasi çevrelerden tebrik yağdı. 
ABDULKADİR ÖZEL KİMDİR?
1979 doğumlu olup, ilkokulu Hatay/İskenderun, ortaokul ve liseyi ise Hatay/Yayladağı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra avukatlık stajını tamamlayıp avukat oldu. Siyasi faaliyetleri bağlamında sırasıyla Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ve HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerini üstlenen Abdulkadir Özel Milli Gençlik Vakfı Ankara Üniversiteler Komisyonu Başkanlığı görevi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği kurucu genel sekreterlik görevini yürüttü. Hukuk ve Değişim Derneği Danışma Kurulu üyesi olan Özel, aynı zamanda TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesidir. 

Arapça bilen, evli ve 4 çocuk babası Avukat Abdulkadir Özel, 29 Haziran’da Ak Parti 27. dönem Hatay milletvekili seçildi.