GENÇ ÇOK İŞ YOK PROJESİ

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde finanse edilen ve Arsuz Kaymakamlığına bağlı olarak faaliyet gösteren “Genç Çok İş Yok “ projesinin kapanış toplantısı düzenlendi.

Hatay 4.12.2018 12:34:11 0
GENÇ ÇOK İŞ YOK PROJESİ

Arsuz Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Şube Müdürleri, Arsuz Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Yangın, Proje Koordinatörleri Kübra Yıldız ve Nilgün Savaş, Eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı yapılan konuşmalarla devam etti. Proje Koordinatörlerinden Nilgün Savaş; Proje kapsamında 12 ay boyunca yapılan çalışmalardan slaytlar eşliğinde, proje kapsamında verilen Aşçılık, Hijyenik Gıda Ürünleri, Turizm Rehberliği kursları ve süreç içersinde yapılan etkinliklerden bahsetti. Aynı zamanda proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler, kursiyerlere verilen girişimcilik ve iletişim gibi konularda bilgilendirme seminerinden bilgiler sundu.

Proje koordinatörlerinden Kübra Yıldız; ‘Genç Çok İş yok projesi kapsamında sadece beceri kazandırma alanında değil aynı zamanda kursiyerlerin özgüven, iletişim, sosyal uyum ve girişimcilik becerileri gibi niteliklerini de arttırmış olduklarından bahsetti. 12 aylık süre boyunca kursiyerlere sadece eğitim vermekle kalmadık, yeri geldi psikolojik destek verdik, yeri geldi arkadaşlık ettik, yeri geldi aile olduk dedi.

Girişimcilik kursuna katılarak aldığı belge ile kendisine iş yeri açan Yeşim Madensever, yapılan SODES projesi ile de Hijyenik Gıda Ürünleri alanında da mesleki beceri kazanmış, İşletmesinin daha verimli hale gelmesi için eksiklerini tamamlamış olduğunu ifade etti. Katıldığı bu proje ile boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiklerini, kurslar sayesinde çok şeyler öğrendiklerini, kitap okuma alışkanlığı kazandıklarını, proje sayesinde güzel bir gezi yaptıklarını, çok güzel dostlukların oluştuğunu ifade ederek; Kaymakam Musa Sarı’ya, proje koordinatörlerine, eğitimcilere ve emeği geçenlere, kursiyerler adına teşekkür etti.

Arsuz Kaymakamı Musa SARI ise; “ Arsuz’da göreve başladığım ilk günden beri aynı heyecan ve istekle İlçemize farklı alanlarda hizmet vermeye çalışıyorum. 2018 yılında Proje Koordinasyon Ofisimizce hazırlanan SODES, DOĞAKA ve ERASMUS projeleri başarılı olmuş ve en etkili şekilde yürütülmektedir. Bu projeler karşılığında İlçemize ciddi değerde hibe kazandırılmış ve hem ilçemizin altyapısını zenginleştirmek hem de halkımızın refah seviyesini yükseltmek için kullanılmıştır. Bunun önemli bir ayağı SODES projesi, bir diğer önemli ayağı ise yakın zamanda başlangıcını yapacağımız, DOĞAKA’da kabul edilen “Rhossus Antik Kent Merkezi ”adlı projemiz olacaktır. Bu projenin gerçekleşmesi ile Arsuz yepyeni bir çehre kazanacaktır. Bunlara ek olarak; Proje Ofisimizce hazırlanıp AB Başkanlığına sunulan ve kabul edilen Erasmus+ “Teknoloji Işığında Avrupa’ya Adım Adım“ isimli proje ile bu sene içerisinde Arsuz için bir ilk gerçekleşmiş olacak ve İlçemizden 18 öğretmenimiz Prag ve Londra’da düzenlenen eğitim kursuna katılma şansı elde edecekler. Bugün burada toplanma amacımız doğrultusunda emeği geçen Proje Koordinatörlerimize, idari destek personelimize, değerli öğretmenlerimize, Halk Eğitim ve Milli Eğitim teşkilatlarımıza ve siz kursiyerlerimize yaptığınız katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

ÖZGÜR ÖZEL MUSTAFA ELİTAŞ İLE YAPTIĞI SOHBETİ AKP'YE MANİDAR SÖZLER İLE AÇIKLADI

CBADAYOFİSİ → CBADAYOFİSİ1 → CBADAYOFİSİ11: SANSÜRE KARŞI DİRENİŞ!

6 ŞUBAT DAVASINDA ŞOK TESPİT: AFAD VE YEREL YÖNETİMLER “SORUMLU” İLAN EDİLDİ

ŞULE ÇET DAVASINDA TEPKİ ÇEKEN GELİŞME: BERK AKAND’IN TAHLİYE EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

ŞANLIURFA’DA İNŞAAT ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ ENKAZ ALTINDA CAN VERDİ

TATİL BİTTİ, MARATON BAŞLIYOR: OKULLARDA ZİL YARIN ÇALIYOR

ÇOCUK SAĞLIĞI TEHLİKEDE: TİCARET BAKANLIĞI İKİ MARKAYI KARA LİSTEYE ALDI!

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

Yükleniyor


MAHKEME YETMEDİ, İSTİNAFA DAYANDI! SAVAŞ HÜKMÜ TANIMADI, KILIÇDAROĞLU SEVDASINI BIRAKMADI!

DEPREMZEDE BEBEĞİN ÖLÜMÜ SONRASI HATAY’DAKİ KÜNEFE TÖRENİ TARTIŞMA YARATTI

HATAY’DA 23 CANIN GİTTİĞİ DAVADA 3 YILDIR TUTUKLU SANIK BULUNMUYOR

İSKENDERUN’DA GİZLİ BÖLMEDE SAKLANAN HÜKÜMLÜLER TUTUKLANDI!

ÖNTÜRK SEL BÖLGESİNDE:TÜM EKİPLERİMİZ SAHADA …

CHP HATAY İL BAŞKANI HAKAN TİRYAKİ YENİDEN SEÇİLDİ

  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.7 ° / 9.1 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7